HIPP, HOORAY, IT´S MY DAY!

Allmänt

12032281_10153079607590796_5031002278657197107_n

Snapshot från sängen på morgon. Oh I loooove balloons! 

Kära bloggvänner! 

Idag var det ingen vanlig dag för det var min födelsedag! 🙂

Och från det jag vaknade med ballonger, sång, kake & gaver i sängen så har dagen gått i-ett! men på ett positivt sätt för åh så fantastiskt kul jag haft!, så mycket inspiration jag fått!  och så rörd jag blivit av alla underbara grattis-hälsningar som droppat in…!

Jag är på väg i säng nu så jag berättar mer i morgon! Tänk – då är det första dagen på ett mitt nya år!  för att fylla år är ju lite som att fira sin alldelens egna nyårsafton.  Man summerar året som gått, njuter dagen , och blickar framåt… !

Varma kramar & Massa kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HIPP, HOORAY, IT´S MY DAY!”

 1. Gini says:

  Stort grattis fina du! !

 2. Titti says:

  Happy Birthday från Umeå.
  Fast nu är det en ny dag!
  Kram Titti

 3. Lena says:

  Ett STORT grattis….

 4. Line says:

  Gratulerer med dagen1

 5. Nina says:

  Grattis! Vad det ska bli kul att få höra vad du har gjort på din födelsedag!!! =) Vad kul att du hade en underbar födelsedag.

  Ha en fortsatt bra dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *