Hjärtat sover och jag pysslar..


Så här ser det ut i fönstret på Johannas rum. Det söta vykortet har Johanna ställt dit alldelens själv. Hon måste ha hittat det i min väska? 🙂

Johanna är bara vaken väldigt korta stunder idag mellan sina naps och nu sover hon sött igen i soffan… mitt lilla hjärta.. Jag tycker så otroligt synd om henne när hon är sjuk ..  Men sömn är den bästa medicinen så jag hoppas att hon dansar igen imorgon 🙂

När hon sover så pysslar jag på med mina prosjekt här hemma och ni är många som gissat rätt ang. mitt förra inlägg med hjärtat ! 🙂   men –  jag tänker inte avslöja vad jag gör  förren det är helt klart, nu är jag i alla fall en bit på väg:


Steg 1 var att jag målade det grå trähjärtat VITT med den färg JIG var iväg ut och köpte till mig.

Och när hjärtat var färdigmålat så tog jag fram den ROSA färg som han också köpte och satte igång med nästa prosjekt:


Det jag gör här ska bli ett eget TIPS här på bloggen så exakt vad jag gör här ska jag återkomma till lite senare…

Nu känns det som att det är hög tid att ta en "ätalaxsmörgåspaus" ! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Hjärtat sover och jag pysslar..”

 1. Något säger mig att det står "Garderob" på bokstäverna. Såg i ett album på Styleroom; en garderobsdörr med just de bokstäverna. Det såg rätt läckert ut.

 2. Styleaddict says:

  kan du gi meg navn og nummer til hun som ordner neglene dine? veldig fine! elsker det hjertet! tipper det skal lys inn i det! fiiiint!

 3. Åh va spännande, can't wait!

  Hoppas lillfisen mår bättre imorgon – stackars liten.

  KRAMAR till Er båda!

 4. Anna says:

  Spännande med pyssel 🙂

 5. Grethe says:

  Hei Anna Stina

  Hvor har du kjøpt bokstavene på Johanna sitt rom (og i stuen)?

 6. Elle says:

  Aw, redan en inredare? 🙂

 7. Rebecka says:

  Hej ville bara fråga dina naglar vad har du för material på dem gelé, akryl mm…? ha det bra

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer! 🙂

  Tumadre-

  Det låter snyggt men det är inte det jag gör 😉 Kram! 🙂

  Styleaddict-

  Hon som gör mina naglar heter Marit och om du mejlar mig på gizmolinas@hotmail.com så får du hennes tfn.nr. Hon är på semester i Mexico just nu och är tillbaka runt den 17:e dec. Hoppas att du får tid hos henne för hon är super duktig ! 🙂 Kram! 🙂

  Grethe-

  De fina bokstäverna har jag beställt från en engelsk nettbutik som heter http://www.poshgraffiti.com Du hittar de även hos Shabby på Frogner i Oslo. Och – imorgon ska jag tipsa om bokstäver från Sally Ann så missa inte det ! 🙂 Klem ! 🙂

  Elle-

  Ja, det ska börjas i tid 😉

  Rebecka-

  Jag har akryl på mina naglar och är super nöjd med det 🙂 Kram ! 🙂

  HAPPY söndag ! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *