Gizmolina i H&M´s Julkalender!

Allmänt

Inte varje dag man får ett sånt här lyxigt bud… 😉

Allt startade med ett smokingbud.… och imorgon är du inbjuden till att möta upp mig på H&M Loves (4:e etagen, vid HOME avdelningen)  på H&M butiken i Bogstadveien. Jag hjälper dig gärna med julklappstips också lottar jag ut min julklapp (du kan vara med och tävla om den där och då, eller i tävlingen här på bloggen).  Jag finns där från kl.17 ! Hoppas att vi ses! 🙂  och varsågoda, här kommer ett bildregn från den dagen då jag fick budet och från fotoshoot + juleverksted med oss 12 utvalda bloggare som är med i H&M´s julkalender.  Mitt uppdrag var först att välja ut den outfit som jag önskar att ha på mig på julafton (den klänning jag har på mig + mina acc är de som hänger i mitt corner på H&M butiken i B.veien + på Karl Johan butiken) OCH att sätta ihop en outfit till en nyfödd baby som jag får lotta ut då det är min dag: 13 december.

Du finner mitt Gizmolina corner , med mina utvalda plagg / accessoarer precis vid rulltrappan / hissen då du kommer upp till 4:e etagen. Hoppas, hoppas att vi ses där imorgon! 🙂  Vi bjuder på dryck och snacks och jag tipsar som sagt gärna om både julklappar och outfits inför jul & nyår.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Gizmolina i H&M´s Julkalender!”

 1. casaofmia says:

  Så fint och kul, klänningen är underbar kram

 2. Christina says:

  Snygg styling och klänningen är fantastisk på dig. Lycka till i morgon 🙂
  Kram

 3. Ida says:

  hadde jeg vært i oslo, skulle jeg kommet innom og sagt hei 🙂
  Håper det blir hyggelig 🙂

 4. Engla says:

  Hej Snygging! Tack för din kommentar 🙂 Vad kul att kika in här och se att du öppnat butik!!! Och samarbetet med H&M älskar jag, synd att det är i Oslo bara 😉

  Stor kram/Engla

  • gizmolina says:

   Vackra du! Visst är det kul med H&M kalendern?! Jag ser verkligen fram emot att öppna min lucka där imorgon. Synd du bor så långt bort, annars hade du kunnat titta förbi. Önskar dig en magisk luciafiring ! Kram! 🙂

 5. Mia says:

  Är klänningen från vanliga HM eller HM Trend?

 6. Ullis says:

  Jättefin klänning! Var kan jag hitta tröjan i guld?

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Toppen i guld har jag shoppat på Zara för flera månader sedan så den finns nog tyvärr inte kvar… Men håller tummarna för att du får tag i de för den är riktigt fin. Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *