H&M Bogstadveien premiärfest!

Allmänt

Fina Emma var mitt trevliga sällskap igår och det var hon som fixat min make-up.

Igår var det dags för stor premiärfest av den nya super snygga H&M butiken i Bogstadveien. Butiken är på 5 plan och kvällen bjöd på god cava, snittar, mingel, musik uppträdande och världens bästa Dj. Shit! så B.R.A. musik hon spelade!! Grym!

En cool sak är att H&M uppmärksammar bloggare genom att de valt ut 4 bloggisar som fått varsin liten avdelning där de valt ut sina favorit plagg ur H&M´s sortiment. Du hittar dessa bloggisar + ett prosjekt som heter H&M loves Oslo HÄR.

P.S killen på min högra sida (han med mask) kommer att arrangera happenings på H&M varje månad. Ser fram emot det! Och om du undrar vad jag har på mig så är det Odd Molly .

Vi bjöds på 25% rabatt på allt i butiken så jag passade på att shoppa lite när jag ändå var där. Kan ju säga att man blir extra shopping-sugen efter ett par glas cava. Då blir det mesta snyggt… 😉  En klänning från Trend och ett par vida vita byxor var ett par av de ting som blev med mig hem runt kl.23.20. Ska prova och visa er senare (om de passar…) för nu ska jag jobba vidare här och sen ut och fixa ärenden + till dagis.

Tusen TACK för en FAB kväll Emma & H&M!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “H&M Bogstadveien premiärfest!”

 1. Snyggt snyggt. Ser så ljust och fräscht ut. Me like! 🙂

 2. Josefine says:

  Allt var SÅ fint men så fullt 🙂 Svårt att fota då. Smart att bli lite längre 😉

  Puss & Kram!

 3. Jonas says:

  H&M, vet inte vad som hänt men fan vad jag gillar deras kläder. Antingen har jag blivit gammal eller så har de blivit trendiga.

 4. Jag är ett fan av h&m, både till mig själv och till barnen. Har dessutom handlat lite från deras HOME-avdelning och de är riktigt bra. Det jag köpt från HOME är linnekuddar, badrumsmattan “BATH” samt nu senast kökshanduk med “Petunia” i vitt med svart tryck och ett midjeförkläde (nytt för våren…). Det ser ut som du haft toppentrevligt och som vanligt har du valt snygg outfit! Jag tycker cup-cakes på pinne ser och låter festligt – var de så goda som de såg ut. Tänk vad passande till barnkalas! Har ni bestämt något kring att åka till Phuket?
  Ha en toppenkväll och njut av skönhetssömnen…
  Kram,
  Lena

 5. Sessan ☆ says:

  Spännande! Dit måste jag åka när vi skall börja inreda nya lägenheten 😉
  Har faktiskt redan handlat några snygga grejer från H&M Home, trodde aldrig jag skulle göra det :p

  Men du, jag blev mera upptagen av din väska ;D Vart kommer den ifrån? Grymt snygg.

  Kram

 6. Josefine-
  Tokigt som sagt att vi inte sågs mer. Vi får ta igen det med en lunch en dag snart ! 🙂

  Jonas-
  Gammal? Nej, nej det kan absolut inte ha med det att göra. H&M har helt enkelt blivit bättre 🙂 Hur gör vi på lördag? ska jag flyga in till Stockholm? 😉

  Lena-
  Kul att du shoppat lite H&M HOME. Det kommer jag också att göra en dag snart! blev så inspirerad igår 🙂 Tack för fina ord och ja, de där cup cakes på pinne var sååå goda! så sånna kommer att beställas till nästa födelsedagskalas (om vi kan vänta helt till augusti? måste nog beställa några före det 😉 Vi planerar att resa ner till Phuket runt mitten av april. Längtar! Önskar dig en riktigt mysig kväll och en härlig morgondag!

  Sessan-
  Vad kul att du gillar min väska. Det gör jag också! 🙂 Den kommer från Marc by Marc Jacobs. Men lägenhet? flytt? Nu har jag tydligen missat något här? Har ni sålt huset? Vad roligt att få inreda ett nytt hem! 🙂 Önskar dig och din prinsessa en underbar torsdag!

  KRAMAR till er alla !! 🙂

  • Sessan ☆ says:

   Den var grymt snygg väskan! Drömmer om liknande.

   Jepp, huset är sålt & så har vi köpt lägenhet som är under bygging just nu ;D Det blir lika stort som det vi har 122 kvadrat, men med bättre planlösning osv.
   Så här har vi beställt snyggt kök, inreder bad osv. Så flyttar vi in någon gång i aug/sep.

   *Längtar*

   Kram

 7. Emma says:

  Tack själv söta för en kul kväll!!! :))

 8. elinjosefine says:

  Vad kul med happening 🙂 Ser ut som ni hade en superfin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *