H&M AUTUMN COLLECTION.

Allmänt

H&M Bogstadveien runt kl.20.15. Jag invigde min nya jacka från den HÄR butiken och det var verkligen love at first sight då jag fick se den. Tee American Vintage, byxor Replay, väska Marc Jacobs och äntligen har jag hittat ett par riktigt sköna pumps ! Men alltså håret…hur tänkte jag där?

Det blev en liten tur bort till H&M i kväll och det är just sånna här gånger som jag verkligen älskar att bo i city.  Det att jag kan trippa bort på ett event och var där på 5 min och sen gå hem igen. Utan massa styr med t-bana / trikk / buss eller taxi.  Riktigt lyxigt bekvämt !

Och det var SÅ kul att få klämma och känna på H&M´s snygga höstkollektion men det var crazy mycket folk och galet varmt så jag shoppade med mig ett gäng plagg hem som jag provat i lugn och ro inne på Johannas rum med henne som smakråd. Hon är bra smakråd alltså. Det ska hon ha ! Men när hon började prata om hur tjock jag blivit så fick hon gå och lägga sig  😉

Ska? Ska inte? Ska? Ska inte? Alltså jag hade så svårt för att bestämma mig om jag skulle gå för pälsen eller inte? Den såg lite fluffigare ut på bilderna från catwalken så den levde tyvärr inte helt upp till mina förväntningar så nej, den fick hänga kvar….

Underbart vackra blomster som var en perfect match till min jacka.

Den här capen trodde jag var i sammet / fløyel men det var inte den som hängde i butik… så kanske just denna tagit slut? och den jag såg var en annan? ja, så måste det nog varit. 

Efter ett par glas så tar man lättare med sig det där xtra plagget…. 😉

Och nu är ni kanske nyfikna på vad jag shoppade?  Så here it is:

En riktigt, riktigt snygg bluse som blir perfekt under höstjackan för då sticker spetskanten fram både nedtill + på ärmarna…

Och alltså den här ser ju inte speciellt festlig ut på den här bilden. Ha, ha. Men – den är bara SÅ snygg irl.  Den är extremt oversized, har fickor / lommer och ja, den var nog ett av de plagg som tog slut fortast i kväll… I love it! och den blir FAB till svarta smala byxor och/eller strumpbyxor och støvletter i höst.  Det är försesten den här som skyltdockan med pälsen har på sig på bilden ovanför. 

Är det någon av er som ska ut och shoppa kollektionen i morgon?

Nej, nu ska jag strax dyka i säng så jag önskar dig en riktigt GOD natt!!!

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “H&M AUTUMN COLLECTION.”

 1. M says:

  Hihi, Johanna är rolig! 🙂

  Skippa pälsen! Jag tror att du snart springer på en 1000 ggr snyggare! Vinrött är verkligen HOT HOT HOT till hösten/vintern trots att jag själv inte tycker om färgen.

  Kram!

  • gizmolina says:

   Ja jag älskar vinrött ! så är väldigt glad i att det finns så mycket i den färgen a/w -13 ! 🙂 och eftersom jag har så många pälsar sen förr så kändes beslutet rätt. Önskar dig en magisk torsdag! Kram!

 2. Mrs Moet says:

  Ha ha, barn är för roliga med sina spontana åsikter ibland. Jag har fått höra detsamma kan jag säga!
  Röstar nej för den pälsen i vitt med svart på. Det var inte dig, enligt mig.

  Ha en fin torsdag.
  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Ja våra barn har inga filter innan de pratar, ha ha 🙂 så – det passar ju fint att jag ska på ett event om träning på morgon så kanske jag får en spark i baken 😉 Och nej, det var nog inte meningen att jag skulle ha den där pälsen… är SÅ glad i de plagg jag valde istället ! de kommer jag att använda betydligt mer. Önskar dig en dag fylld av solsken och lyckliga stunder och passar även på att önska dig en amazing weekend!!! Kram !

 3. Hanna says:

  Jag gillar ditt hår på bilden 🙂 Passar med den stramare höstliga looken tycker jag. Och kul att se dig i rakt och fastsatt hår för omväxlings skull 🙂

 4. Annica says:

  Underbar blus!! Har precis själv klickat hem en 🙂 Ha en härlig dag, kram

 5. Monica says:

  For en herlig jakke 🙂 Syntes også du er fin med hestehale! Og….jeg fikk bestilt den sorte genseren, som du også har kjøpt :-)Gleder meg til litt kjøligere dager, hvor jeg kan begynne å bruke litt høst-klær 🙂 Ha en fin dag!

  • Tusen tack! 🙂 och tack för komplimangen om håret! Så kul att du fick beställt genseren! den är SÅ snygg och kommer att värma oss skönt i vinter. Happy fredag!!! Klem !

 6. Stina says:

  Jag tycker det är skönt att se dig utan dom där lockarna i håret. Detta klär och passar dig mkt bättre! Dags att skippa extensions!!

 7. elin says:

  Nydelig jakke du har på deg. Hvilket merke er det? Og, jeg er enig med de andre her, du er kjempefin i hestehale!! God helg!!

 8. Lena says:

  Forsta gangen jag skriver, foljer dig troget varje dag fran Kanada. Det som fick mig att le var att J fick ga och lagga sig efter snacket om att du blivit tjock. du forgyller mina langa dagar i min butik, kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *