H&M shopping.

Allmänt


Klänning/ kjole från H&M. Pris 298nok. Den fanns även i armygrönt och svart. (bältet är gammalt och kommer från Friis Company).

Nu sover hela familjen (t.o.m. Gucci) och jag ska mysa lite vid min pc innan jag också lägger mig. Dagen idag blev ganska "slö" och det där badet som vi skulle iväg och ta blev aldrig av så jag gick och bar på en stor "beachväska" hela eftermiddagen då jag och Johanna var till Mc.Donalds + på lite shopping i Bogstadveien.

På turen hittade jag en klänning på H&M, som jag har på mig på bilden, och jag chansade på att den var ok och köpte den på öppet köp och provade den alldelens nyss och resultatet ser ni på bilden. Jag tror jag behåller den, eller vad säger ni? 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “H&M shopping.”

 1. ApselutQ 🙂 Behåll den! Du, den där lilla träbilen som du köpte till Johanna, är det den leksaksbutiken som ligger vid rådhuset? Jag brukar ju hålla till där och har varit inne i en leksaksbutik där..kan det vara samma? Ha det så gott!(själv sitter jag och lyssnar på Bruce Springsteen genom fönstret, i morgon ska jag själv dit)

 2. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-'

  Oh yes, den söta lilla bilen kommer från butiken vid rådhuset som ligger på hörnet och heter "Riktige Leker". Det är inte den bästa servicen där men de har mycket fint 😉 Vi får som sagt ses en gång då du är här och har lite tid över, det vore så kul ! 🙂 Vad härligt att kunna lyssna på konsert genom fönstret. Önskar dig en riktigt trevlig kväll imorgon! Kram ! 🙂

 3. Behåll! Den är jättefin!

 4. Köpte den för länge sen, tror den kom ut i april/maj, men lämnade tillbaka den för den var verkligen supergenomskinnlig. Men du kanske kör med en underklänning?

 5. AnnaStina says:

  Sara-

  Ja, it¨s a keeper 😉 Kram! 🙂

  Mirva-

  Jag kör alltid med "lager på lager" så självklart åker en snygg underklänning på ! det har jag alltid under alla ljusa klänningar, annars skulle det ju inte gå 🙂 Kram!

 6. Hanne says:

  Synes den var kjempefin jeg:)

 7. Lissan says:

  Tjusig klänning! Behåll! Du Anna-Stina – får jag lov att fråga dig varifrån den kristallkronan ni har i taket på den här bilden, kommer ifrån? Den var kjempefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *