HO, HO, HO…!

Allmänt

56523-Keep-Calm-And-Get-Your-Ho-Ho-Ho-On

Darlings! 

Plötsligt är det lill-lördag och det känns som att jag jobbar xtra som taxichaffis idag. Första körningen var till skolan, 2:a hem för att hämta JIG, 3:e till bilverkstan för att lämna in bilen (ja, den var nyss på verkstad men då var de tvugna att beställa några delar som kommit nu), 4:e att köra JIG till jobbet, 5:e hem för att hämta en sak till Johanna, 6:e till skolan med saken till Johanna, 7:e till city för att shoppa stjärneklistermärken till julavslutningsinbjudningar, 8:e hem! och här är jag nu, i typ 5 min till, sen blir det en ny körning till skolan. Ska lämna inbjudningarna till Johannas klass julavslutning som jag precis pysslat ihop.  Hej & hå vad det går! men det är ju såååå kul att få sitta och klistra och piffa. Love it!

Men är det möjligt….?!? NU , då jag precis är klar med alla 27 invitasjoner ,så upptäcker jag att jag gjort en mega tabbe men jag kan inte göra om alla… det skulle ta resten av dagen… så,  bara att keep calm och get my ho, ho, ho on! 😉

12246858_10153185781040796_6272417268986850269_n

Finn ett fel….!   Exakt, jag har upprepat mig själv och skrivit välkommen 2 (t v å) gånger och det upptäcker jag NU, då alla är klara. Så himla tokigt!  Men, men jag får väl tänka att man aldrig kan välkomna någon för mycket!  (och ändå skrev jag dem igår kväll och har sett på invitasjonen typ 15 gånger innan vi kopierade upp… tror jag behöver nya linser a.s.a.p.! Ha, ha.)

Nej, nu måste jag köra iväg. Johanna skola är föresten granne med den bombavspärringen som ni kanske fått med er på nyheterna? så när jag var inom skolan tidigare idag så var barnen inne och lekte. Var visst tryggast så. Men nu gissar jag att det har lugnat ner sig för paketet man misstänkte var en bomb är bortfraktat. Snacka om att allt blir större drama nu efter allt läskigt som hänt runt omkring i världen senaste tiden och tokigt att någon tar tillfället att göra en sån här sak för att skrämma upp omgivningen. (jag känner mig ganska säker på att det i.n.t.e. är en riktig bomb…. ) Johanna pratade direkt om bomben som sprängdes i Oslo för några år sedan då jag mötte henne, den upplevelsen har verkligen satt sig fast i henne….  Och den händelsen är ju tyvärr ett bevis på att det kan finnas galningar i de lugnaste vatten…!

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HO, HO, HO…!”

 1. Jättefina inbjudningar!
  Vilket jobb – men du måste ju vara den perfekta personen för att fixa sånt 🙂
  Och nej, man kan inte skriva välkommen för många gånger tycker jag, då känner man sig bara extra välkommen 🙂

  Ha en fin dag nu!
  kram!

  • gizmolina says:

   Ha, ha tusen miljoner TACK för härlig välkommen-pepp Charlotte! 🙂 Ja, låt oss verkligen hoppas att föräldrarna känner sig xtra välkomna tack vare min miss..! Och tack snälla för fina ord! Jag älskar verkligen att pyssla med sånt här.

   Önskar dig den allra bästa dagen! Det är ju lill-lördag idag så unna dig något gott…! Stor kram! 🙂

   • Em says:

    Antar att du menar att du stavat överraskning med ett r, men det är nog inget man tänker på. Inbjudan är jättefin! 🙂

 2. Titti says:

  Hade aldrig tänkt på att du skrivit välkommen 2 gånger om du inte påpekat det!
  Hörde om “bomben” i Luleå……trist om någon “bara” vill skrämmas.
  Världen har blivit helt upp o ner.
  Kram Titti i slaskiga Umeå.

  • gizmolina says:

   Åh så BRA att du inte tänkte på det Titti! Jag tänkte ju inte på det själv heller, förren det var för sent… 😉 Och ja, världen har verkligen blivit upp och ner… Låt oss hoppas på mer peace & love i framtiden!!!

   Önskar dig en underbar dag! Kram! och du – det är super slaskigt här också och regnar (!) så bye, bye snö…. !

 3. Emma says:

  Du textar verkligen så fint! Tips hur man lär sig lika fint som du?
  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för komplimangen Emma! 🙂 Jag gick en text kurs för typ “100 år” och sen har jag alltid älskat att texta och skriva så mitt bästa tips är att övning ger färdighet… ! Så: skriv brev, kort, dagbok etc för hand, inte på datorn! Lycka till!

   Njut kvällen och fira att det är lill-lördag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *