HO, HO, HO !

Allmänt

På väg hem från skolan runt kl.16.30.

Det märks att julen närmar sig för de hade precis fått in en hel pall med pepparkakor i matbutiken och det fick Johanna att hoppa av glädje! Hon blev sååååå glad och öppnade burken innan jag ens hunnit betala. Ho, Ho, Ho!

Och check detta….:

…hjärtat ä.l.s.k.a.r. kläderna jag köpt till Halloween så hon skulle d.i.r.e.k.t. provsminka sig.  Hallelujah !!!  😉 

Nu: iväg till Johannas turning (gymnastisk) och sen ska jag på ett prinsessigt event…. återkommer med pics då jag är hemma igen!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HO, HO, HO !”

 1. Kristine says:

  God morgen!
  Herlig bilde av J. Min jente syns også sminke og klær er stas. Fin kjole, så den hos HM i Bogstadveien forrige helg :). I dag er det siste dag med høgsterett, på mandag er det tidlig opp og aktiviteter på ettermiddagen. Solen skinner og det skal den hele helga. Ønsker deg en flott fredag og ei nydelig helg!

  Pepperkaker er stas og godt!

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Tack! 🙂 jag tycker att det ser ut som att hon ska gifta sig och hon sa det själv också: mamma- undrar vem jag ska gifta mig med i de här kläderna? ha ha ! Och ja, kollektionen pre-lanserades redan förra helgen i Bogstadveien, alla andra butiker lanserade igår. Låter som att du har fina dagar framför dig – underbart! Önskar dig en magisk weekend!!! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *