HO HO CHRISTMAS COMING UP!

Allmänt

News i min butik: f.i.n.a. julgranskulor från DAY Home. De säljs i 4-pack för 239 nok.  Sålde en hel del av dessa i lördags så vänta inte för länge om du vill shoppa… ! 

Jag kom precis innanför dörren ! Har inte varit hemma vid min mac sedan jag bloggade förra inlägget så därav min tystnad ….  Först  köpte jag in super duper snygga sommarplagg från Custommade och sen har jag åkt runt och fixat ärenden. Får passa på när JIG är bortrest och jag har bilen. 

Fick föresten in ett lass med nya fina och efterlängtade varor idag, ska visa senare! för nu väntar läggning av en liten prinsessa, samma lilla sessa var med mig på shopping efter skolan och vissa gånger går det mer smidigt än andra… idag tex stod nya vinterskor på listan men hon sprang bara runt och provade glittriga high-heels istället. Inte alltid så lätt att hålla fokus 😉  Vi lyckades i alla fall hitta ett par fina Geox till slut.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HO HO CHRISTMAS COMING UP!”

 1. cathrine says:

  Så fine kuler!Er det foprskjellige pakninger?Kunne tenke meg stjerne, make a wish, i wish for a kiss, striper f.eks…

  ha en fiiiin kveld<3

  • gizmolina says:

   Visst är de fina?! De ligger sorterade 4 i varje box. I den ena är det de med skrift på, i en den med många stjärnor / striper + de med mönster på, och i en den med 1 stjärna på / julgran / snöflinga + klocka. Mejla mig om du vill shoppa ! Klem ! 🙂

 2. Mirva says:

  Hej tjejen!

  Julgranskulorna fr Day är underbara! Jag shoppar ofta skor till barnen på nätet, så får man prova dem hemma i lugn och ro och eventuellt returneras… t.ex. Brandos har fri retur!

  KRAM!

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig. De är verkligen underbara ! 🙂 På Brandos jobbar en av mina veninner, de har ett fantastiskt stort utbud ! Kul att du shoppar där. Kram !

 3. Riktigt fina julgranskulor! Är så sugen på att julpynta nu!! Men det får nog vänta lite… =)

 4. Jennifer says:

  Men vilka fina julgranskulor! Hoppas du har ne bra kväll! Kram Jennifer

 5. Frida-mor till fyra says:

  Vi borde också ge oss ut i vinterskodjungeln till vår 7-åring men jag tycker det är så svårt..vi brukar köpa Sorelskor men nu hörde jag så mycket negativt om dem. Vi har varit nöjda så egentligen borde man strunta i det.

  Så sött att hon bara ville prova glittriga skor, hon verkar vara en tvättäkta prinsessa. Min ska gifta sig med Sverre Magnus så hon blir en riktig prinsessa.

 6. Christina says:

  Hej!
  Jag vill gärna shoppa lite vita julgranskulor från Day Home. Har du några kvar? Skickar du till Sverige?
  Kramar
  Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *