HOKUS POKUS MOTHERF*CKERS!

magic-is-something-you-make

Happy Black (shopping) Friday sweeties! 

Lite små stökig morgon här måste jag säga… men snart har nog allt ordnat sig… och då ska den här fredagen n.j.u.t.a.s. för finns det något bättre än fredagsfeeling? I don´t think so! eller ja, det skulle i och för sig vara att ligga på beachen en solig dag då, men hur som helst – ni fattar…. fredagar är verkligen magiska! och jag har precis ställt in veckans fredagspåse på Johannas rum. Oh yes, varje fredag får hon en liten surprise. En mysig tradition.

Och på tal om magiskt… igår var vi girls och min bror på Brynolf & Ljung´s extra insatta show (det är utsålt i kväll så det blev en xtra föreställning igår) Hokus Pokus Motherf*uckers! Är det någon av er som har sett den? Jag hade SÅ höga förväntningar eftersom jag TOK älskar deras program som gick på TV för en tid sedan. Tycker att det är helt otroligt duktiga och jag har imponerats enormt över deras fantastiska trollerikonster. Så ja, jag gillade showen igår men den var inte så där wa, wa woooom som jag hade hoppats på faktiskt….  Kändes lite för självklart hur ett par av tricken var genomförda, eller, ja, t.o.m. 3 av dem… men några var så där fantatiska så jag tappade hakan…!  trodde bara att det skulle vara ännu fler av dem…  Men – killarna är grymma och super coola och jag kan absolut rekommendera showen om du inte sett den! (ha inte för höga förväntningar bara…) 🙂

15181681_10153984627810796_4910272882735374512_n

På väg in till showen igår runt kl. 18.45. Varning för nackspärr…! Ha, ha.  (och lite skräckfilmsvarning på mannen i bakgrunden…)

15171192_10153984628450796_6521299833757497177_n

..så där, bättre huvudläge…!  Jag gick på show i min nya ursnygga pälskappa (eller alltså den är inte i päls, utan i pilé, men den känns pälsig…) från Kapp Ahl. Alltså den måste du bara ta en titt på. I love it! Matchade med topp från Cathrine Hammel och favorit byxorna från Gina Tricot. Min väska: Michael Kors.  Och min lilla darling har på sig favorit-toppen från Kapp Ahl, skjørt från Lindex och ny pälsjacka från Zara.

15202722_10153984626625796_1331094633912149796_n

J gillade allt i showen utom blodbadet…hon hatar blod…  

15181296_10153984627200796_7024371111750707543_n

Okej, en sista bild då… på väg hem… i världens sämsta ljus. Ha, ha.  Men här syns strukturen i min päls lite bättre. Och ser du föresten vad J håller i handen? Ja, förutom idolkortet. Exakt – en kub! du vet en sån där som i alla fall jag hade för 100 år sen. Det var en av sakerna de sålde i sin fan shop.

Nej, nu måste jag ta och styra upp dagen här. Hatar krångel, det är det värsta jag vet, men ibland händer det… och då jag och JIG oftast befinner oss minst 160 mil ifrån varandra så blir kommunikationen lätt lite rörig.… Men våra tjafs går oftast väldigt fort över. Tack och lov! Uff, nej – nu tror jag minsann att jag behöver frisk luft!  Ska du föresten ut på shopping idag då det är Black Friday?  något speciellt du ska fynda?  Jag har inga shopping plans idag men en julgran till terrassen lockar…! också bubbel… vi får inte glömma bubbel! och idag känner jag att jag behöver xtra många flaskor. Ha, ha.

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Dagens outfit. | 18 Comments

18 responses to “HOKUS POKUS MOTHERF*CKERS!”

 1. Havainas har 50 % på många modeller.
  Ska köpa två par trots att jag har mer än ett par sedan tidigare!
  Ikväll blir det julkonsert med Magnus Carlsson och Jessica Andersson.
  De är i Luleå på söndag.
  Ha en härlig första Advents-helg.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh Havaianas är det allra, allra bästa flip flops´en! Jag BOR i mina då vi är i Thailand, använder nästan inga andra skor där… ! 🙂 Så -50% på dem låter som en super deal! Hoppas att du hittade några riktigt fina! Och så härligt med julkonsert! Var den så bra som du hoppats på?

   Önskar dig en magisk start på veckan Titti! Kram!

 2. Cilla says:

  Hej underbara inspirerande wonderwoman!
  Kan du berätta mer om Fredagspåsen? Innehåller den godis, veckopeng, liten överraskning eller paket…? Tycker det lät väldigt roligt! Kanske att ni skulle vilja visa innehållet någon fredag?
  Kram till er båda och TACK för att du fortsätter blogga!!

  • gizmolina says:

   Men åhhh vilken fantastiskt härlig & peppande kommentar du bjuder mig på Cilla! Tusen 1000 miljoner TACK för fina ord & smickrande komplimang! Jag smiler från öra till öra här…! 🙂

   Självklart kan jag visa fredagspåsen vid tillfälle (tex på fredag!). Den innehåller oftast lite godis och ett magazin eller något pyssel… Inget stort, men ändå det där lilla xtra som kryddar fredagen & helgen.

   Önskar dig en magisk måndag och en vecka fylld av glitter & glädje! Kram!

 3. Sylvia says:

  Åh, blir så glad av din blogg! Det är dagens feelgood-stund 🙂
  Har en fråga bara om du ändrat något på sidan, min iphone hänger sig så fort jag försöker gå in på din blogg, saknar att kunna läsa den på tåget till jobbet. Trevlig advent ⭐️

  • Min mobil hänger sig också…..

   • gizmolina says:

    Studenmamman Charlotte –

    Exakt samma sak händer mig också! men trodde det var min tfn det var något fel på så tack för att du delar. Ska se över saken pronto!

    Önskar dig en fantastisk dag! Kram! 🙂

  • elin says:

   Min mobil låser seg også, må restarte safari før jeg kan lese andre sider. Synd, for jeg leser stort sett blogger via mobilen…

   • gizmolina says:

    Elin –

    Samma sak för mig… sjukt irriterande… Så – ska försöka få ordning på saken så snart som möjligt ! Tack för att du informerar!

    Önskar dig en magisk vecka! Kram! 🙂

  • Anna-Lena says:

   Även jag får problem när jag läser bloggen i mobilen. Jättesynd, för den är ett lyckopiller även när man är “on the go” 🙂

   • gizmolina says:

    Åh ett lyckopiller… vilken fantastisk feedback att få! TACK!!! 🙂 Sen är det som sagt sjukt störigt att det inte går att läsa bloggen från tfn, jag sliter med samma sak själv så – ska kolla upp detta omgående!

    Önskar dig en fantastisk start på veckan! Kram!

  • gizmolina says:

   Sylvia –

   Åh tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för magisk feedback & fina ord Sylvia! You make me smile! 🙂 Och sen, ang. att läsa bloggen från tfn så upplever jag exakt samma sak då jag försöker gå in på den via min i-phone så detta måste självklart kollas upp a.s.a.p. ! BRA att du berättade! för jag trodde att det kanske var min tfn det var nåt fel på..

   Önskar dig en fantastisk måndag och en magisk vecka! Kram!

 4. Lena says:

  Blir också nyfiken på fredagspåsen… vad är det i den?

  • gizmolina says:

   Påsen innehåller oftast godis + ett magazin eller pyssel… kan även vara någon liten sak som en topp från H&M och ett halsband… (de har så fina toppar för 49 kr ibland)…. Ska bli bättre på att visa påsen på fredagarna så att ni får tips! 🙂

   Önskar dig en underbar måndag och en vecka fylld av glädje Lena! Kram!

 5. Trevlig fredag på er girls!
  Här hemma myser vi redan runt i mysdress och tofflor, lyssnar på elden som sprakar och barnen degar….själv har jag precis tagit en pause i plockandet….detta ständiga plockande….

  Kram och happy friday!

  • gizmolina says:

   Åh trevlig fredag till dig också säger jag på en måndag. Ha, ha.! 😉 Men jag får nog ändra till trevlig m.å.n.d.a.g. trots allt! Låter i alla fall som att du hade en härlig dag! Och detta plockande… tänk att det aldrig tar slut?!

   Hoppas att din helg var magisk och att din vecka blir fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 6. Anna says:

  Vad heter modellen på din MK väska? Hur ser den ut inuti, är den utan sån iriiterande “mellanvägg”, jag vill ha ETT stort fack om du förstår hur jag menar? Ser att vara den perfekta bruna färgen. Och MK ligger ju liiite bättre i pris än LV.

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar min väska! Jag är SÅ glad att jag köpte den för det var verkligen love at first sight… Den är den perfekta vardagsväskan för mig för precis som du misstänker så är den ett enda stort fack som jag bara kan slänga ner saker i. Men – den har små fack på sidorna för tfn, nycklar, läppstift etc. Så ja, den är helt perfekt! 🙂 Modellen heter Brooklyn och den ingår i en exklusiv kollektion som endast säljs i USA så jag är rädd för att du kanske inte får tag i den… Men kryssar fingrarna! Och ja, priset är oftast bättre än LV men just den här kostade som en Neverfull…

   Önskar dig en magisk dag och en underbar vecka Anna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *