HOME ALONE.

Allmänt

Ställde kameran på öppna spisen…  Bluse Custommade, halsband Valerie (båda från min butik), byxor Chill Norway  = en mix av jobboutfit och mysuniform.

Då är jag plötsligt hemma efter en dag på jobb + en em / kväll med min kära vän K på B&M.  Champagne, mat + girltalk där var en heeelt perfekt avslutning på arbetsdagen ! 🙂   Och nu är jag home alone. Mitt älskade hjärta är nämligen fortfarande på kalas hos sin söta vän Elsa och JIG har rest bort igen så nu  chillar jag framför Ska vi dansa & Körslaget (zappar mellan norsk & svensk TV) och ser fram emot att J snart kommer hem…det är så tomt och stilla här hemma utan henne….

Uppdatering : nu kom J hem ! 🙂

Happy kalasflicka !

Den f.i.n.a. klänningen kommer från How to Kiss a Frog. We just love it !

Önskar dig en riktigt f.e.s.t.l.i.g. kväll ! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HOME ALONE.”

 1. elin says:

  Fine krøller! Bruker du rettetang?
  Er også “alene” hjemme, dvs barna sover og mannen er på guttekveld. Ser på Skal vi danse og drikker rødvin, herlig med lørdag!!
  Klem 🙂

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 jag går och stylar håret hos bästa Camilla på Gossip . Var där fredag fm och håret håller sig SÅ fint i många dagar så jag sparar massa tid på det ! Hon bruker krølltång. Koooos dig med vin & skal vi danse! Klem ! 🙂

 2. Åh vad fin den klänningen var på Johanna. Har tittat lite på dom, men inte helt fått feelingen. Absolut annat att se den på!

  Puss på er båda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *