Home from the beach.


Jag shoppade ny bikini häromdagen och idag fick ett par halsband följa med mig hem från beachen.

Phuket kl.17.30, måndag em. Sol & +36 grader.

Jag & Johanna har haft en U N D E R B A R dag på beachen och i skrivande stund badar hon i poolen med mamma & Hans (som spelat golf idag) och jag ska njuta min egentid i solstolen på verandan med min bok (Andreas Carlsson) och något kallt att dricka. Life is goooood ! 🙂

P.S Johannas skratt ekar över resorten just nu. Hennes lycka värmer mitt hjärta.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Home from the beach.”

 1. Ida says:

  Hei!

  Så flott at dere koser dere! Når jeg leser her, lukker jeg øynene og kan nesten kjenne sanda under føttene jeg og… Å, jeg lengter etter varmen!

  Kos deg videre og nyt egentid og ro, det har du fortjent!

 2. camilla y says:

  Hej kära vän!

  TACK för kommentarer, vi bokar nog om till Bangtao faktiskt:-) Längtar verkligen till Thailnad men först ska vi till Sälen i jul och till snön.
  Ta hand om er och fånga dagen!

  Kram Camilla

 3. Hej!!
  Helt rätt med halsband till bikinin om man ska gå efter vad de säger är på gång inför nästa sommarsäsongen. Vi är tydligen aaalldeles för dåliga på att kombinera badkläder med smycken så du är helt rätt! 🙂
  Ha de riktigt gott och tycker absolut att ni ska åka ner igen i mars/april…då är vi där! haha
  Kram till er båda! /M

 4. Sandra says:

  Hej
  Jag ville bara önska dig en trevlig dag med mycket sol på näsan.

  Tänkte även kolla hur det blev med tävlingen om tunikan? Har inte sett någon vinnare?
  Kram Sandra

 5. Anna says:

  Hej, åhhh vad mysigt ni har det i Thailand. Kul att se inlägget från nya resorten, vi har varit i Bang Tao tidgare, vilken tycker du är den bästa Kamala eller Bang Tao? Kram Anna

 6. Mikaela says:

  Måste medge att jag är LITE avis på värmen. 😉 Här hemma synes ingen sol men lite snö kom inatt och spred ljus över ett annars mörkt vinterland. Om du har lust får du väldigt gärna visa bilder på lägenheten. Ni har ju så FINT. Kramar Mikaela!

 7. Sandra says:

  Hej!
  Jag vann den där tygförvaringen från Sprall för ett tag sen.Har tyvärr inte fått den. Har mejlat dig om det men har inte fått något svar, hoppas du svarar här istället.

  Mvh Sandra

 8. Lenoviska says:

  FOR et herligt liv !! Jeg elsker Thailand og skulle mer enn gjerne feiret julen der! Håper dere får en uforglemmelig tid, nyt julen og fritiden og hverandre! Ps. leier dere ut leiligheten når dere ikke bruker den selv?

  Klem, Lenoviska.

 9. Trude says:

  Åh, vad ni ser ut att ha det alldeles, alldeles UNDERBART i Thailand!:-). Du förtjänar verkligen den här semestern eftersom du har jobbat så hårt.Du ger mig inspiration och en massa styrka, tack för det!♥♥♥

  Blir det Thailand igen nästa gång det är dags att åka på semester?;-).

 10. TACK för kommentarer ! Jag svarar imorgon ! (på väg i säng nu…zzz…) men,kort svar till Sandra: Det är mina samarbetspartners som sender ut vinsterna (jag har inte tygfacksförvaringen hos mig) så jag tar kontakt med Sprall imorgon och återkommer sedan till dig. Jag är övertygad om att din vinst snart kommer i ett brev på posten 🙂 P.S mejla mig gärna (igen) ditt fullständiga namn + adress så vindaresender jag mejlet till Sprall.

  KRAMAR till er alla! 🙂

 11. Lotta says:

  Hmm ja förstår inte det där man går med siktet på att köpa en sak men man kommer alltid hem med mera och speciellt på semestern^^ tycker jag känner igen någon hmm?? Ja just det jag var det ju "köpgalen" som man är och speciellt smycken^^.

  En ny dag imorgon
  Lotta

 12. Anonymous says:

  Vilken lycka att ha ett sådant fint ställe att semestra på! Det vore en dröm! 🙂

 13. Attans vilken läcker bikini! Synd bara att inte mina boobisar är vad de var innan amningen :/…

 14. Marianne says:

  Du är verkligen urtjusig!

 15. TACK för alla trevliga kommentarer och fina ord! 🙂 Ja, denna semester kom verkligen som ett brev på posten efter mycket jobb. Underbart ! 🙂

  Anna-
  Sunwing Kamala och Sunwing Bangtao är båda helt fantastiska ! Men, om jag måste välja så blir det Bangtao. Kram ! 🙂

  Mikaela-
  Kul att du vill se mer av lägenheten! Jag hade faktiskt tänkt att jag ska fota och visa er en dag snart så håll utkik! 🙂 Kram !

  Lenoviska-
  Ja, vi hyr ut vår lägenhet i de perioder då vi inte själva är här. Mejla mig om inresse finns! Kram! 🙂

  Trude-
  Tack för fina ord ! 🙂 Ja, som det känns just nu så blir det Thailand igen så snart som möjligt. Jag älskar att vara här! Kram ! 🙂

  TUSEN TACK för komplimanger ! Ni är underbara!

  Kramar !! 🙂

  P.S Sandra : tack för mejl, jag sender det vidare till Sprall så kommer nog din vinst snart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *