HOME SWEET HOME.

Allmänt

Dagens vardagsrum.  Soffa + bord + fåtöljer R.O.O.M., läslampor Flos, hissgardiner Himla.

Ni efterfrågar ofta bilder från mitt hem och jag lovar att knipsa ett litet “hemma-hos” snart. Har bara en del detaljer som jag vill få på plats först…   Nu är det dags för läxläsning här efter dagens playdate också har vi en hel del glitter att tvätta bort… J hade nämligen med sig glittersminket vi köpte på cheerleadingen i lördags till skolan i dag ( i smyg ) och då jag kom för att hämta henne på AKS så glittrade alla girls i hennes klass. Oh yes , hon hade sminkat allihopa! 😉

Snapshot från hallen / entrén. De fina ljushusen kommer från min butik och av alla bilder jag lagt upp på instagram så har den här fått flest LIKES.  Hela 165 st.  (tusen t.a.c.k. !!!)

Klockan är 19.30 och det är premiär för Halv åtta hos mig på svenska TV4.  Ett härligt program tycker jag !

Nu njuter vi kvällen ! 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “HOME SWEET HOME.”

 1. Den bilden är ju så fin, så vårig och skön stämning. Och så blev jag överförtjust i ljusslingan. Varifrån kommer den? Måste nog ha en sådan, eller två 😉 KRAM

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Ljusslingan kommer från danska Sirius (har shoppat min hos Bolina). Hoppas att du får tag i den ! Njut din kväll ! Kram !

 2. casaofmia says:

  Jättefint! Ja vi har precis tittat på halv åtta! Kram

 3. Elin says:

  Elsker den norske versjonen, firestjerners middag! Fine bilder fra leiligheten, gleder meg til flere 🙂

  • gizmolina says:

   Enig i att Firestjerners middag också är riktigt bra ! men har inte sett så många episoder…. Men förra veckan såg jag då Fotballfrue var med. Och tack snälla för fin feedback ang. vårt hem ! Önskar dig en strålande tisdag ! Klem ! 🙂

 4. Elisabeth H says:

  Dere har det så fint, gleder meg til å se flere bilder fra deres nye hjem : ) Skålen med kaninen(?) er så søt. Ønsker deg en strålende fin uke! Klem fra Elisabeth

 5. Kristine says:

  Hei 🙂 Hva er prisen på de søte husene? Har du de i webshoppen? Ønsker deg en strålende uke!

  • gizmolina says:

   Husen kommer från Bruka Design och de önskar tyvärr inte att deras produkter säljs på nett så jag får endast sälja dem i min butik i Vibesgate. 15 här i Oslo. Just nu har jag endast det största huset inne (utsåld för de andra) och det kostar 249 nok. Jag postar gärna till dig om du vill shoppa ! 🙂 Önskar dig en fantastisk dag ! Klem !

 6. Kristine says:

  Takk for tilbakemelding:-)Jeg sjekker om det er noen som har husene her i Bergen, om ikke tar jeg kontakt med deg. Ha en strålende tirsdag:-)

 7. Så fint du har i ditt hem, ska bli roligt att se lite mer…!
  Ha, ha, minns själv när jag tog med smink första gången till skolan, hur vi stängde in oss på toaletten och sminkade oss. Så stor man tyckte man var men ändå så liten. Det är något speciellt med tjejer och smink och glitter! 🙂

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen något speciellt med det… ! Jag minns också hur jag smusslade mig mig en mascara och stod där inne på toaletten… Tihi… 😉 Ska visa fler pics snart ! Önskar dig en glittrig onsdag !!! Kram !

 8. emilie says:

  Vad heter “grenarna” i vasen med ljusslingan?? Såå himla fint 🙂

 9. Linda says:

  ni har det ju så himla fint hemma=)
  kram/Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *