HOMEWORK WITH GUCCI.

Casa Gizmolina runt kl.19.30.

Det är i.n.t.e. ofta som Gucci hoppar upp på stolen vid sidan om Johanna. När jag tänker efter så har det nog faktiskt aldrig hänt! för hon brukar alltid sitta på sin stol (en sån där hög barnstol från IKEA) , men hur som helst – i kväll hände det då J satt och gjorde sin engelska läxa och det var såååå sött så jag var bara tvungen att knipsa pics av det.  Mina små älsklingar!  🙂

Johannas fina pyjamas kommer från H&M och koppen med G från Høstbarn.

Du skulle se hur det ser ut bakom mig här på köket….Alltså det är totalt K.A.O.S. ! jag har nämligen slitit ut ALLT från min lilla walk-in-closet så nu ligger det en hög med väskor, en med ytterplagg, en med kläder osv  och inte ett enda plagg som jag inte tänker använda igen ska hängas tillbaka men det är lättare sagt än gjort för jag är en hamster deluxe.…sparar (tyvärr) det mesta. Men jag ska absolut göra ett försök och sen blir det nog någon form av bloppis…kanske…

SwEeT dReAmS! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HOMEWORK WITH GUCCI.”

 1. Ewa says:

  Härligt o se G o J tillsammans med läxan… <3 ..när mitt barnbarn Wilma besöker oss "går vår Mascot banana"…älskar att ha barn runt sig!!! Ju mer hon leker ju mer är han på…<3 <3 <3
  älskade ungar o älskade husdjur…kram från
  Ewa

  • gizmolina says:

   Visst är det underbart med husdjur! 🙂 jag kan inte tänka mig ett hem utan för de sprider så mycket härlig harmoni. Önskar dig en riktigt FIN dag! Kram!

 2. Titti says:

  Vilken fin bild med Johanna o kisse!
  Närmar oss slutet på vår Thailands-resa….några dagar i hektiska Bangkok.
  ….men återvänder till jul….känns konstigt att det är höst o kyla nu!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Men gud så härligt att du ska tillbaka redan till jul! Tänk – så reste ju vi också förut, fram och tillbaka… hela året runt. Men skolan sätter tyvärr stopp för det nu. Trist! för jag tycker att Johanna utvecklas så mycket på våra resor ! Njuuuuut sista dagarna och ha så kul i Bangkok! Kram! 🙂

 3. Lize-Lotte says:

  Härlig bild – Djur och Barn = ♥. Tack för dina alltid inspirerade inlägg om härliga kläder och inredning – läser varje dag och man får alltid en härlig feelgood känsla av din blogg. Ha en härlig tisdag 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner T.A.C.K. !!! för fina ord och peppande feedback! den värmer och lyser upp min morgon här! 🙂 och ja, det är något magiskt med djur + barn. Önskar dig den bästa tisdagen !!! Kram!

 4. Anna says:

  Finaste bilden! Vad gulligt 🙂 Hoppas du får en fin dag! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack!!! 🙂 de var verkligen SÅ gulliga när de satt där…. Önskar dig också en fantastisk dag ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *