HÖRDE JAG R.Y.G.G.S.K.O.T.T.?

Fåtöljen förlänger sjeselongen….

Shiiiiit! jag har fått ryggskott. Allt gick så bra på morgon…duschade, lämnade J + grannen på skolan, svängde förbi och köpte smoothie, körde hem, landade vid kökdbordet för att blogga och sen bam! jag kom i.n.t.e. upp från stolen. Helt jävligt. Så där satt jag… fram till att jag till slut lyckades förflytta mig till vardagsrummet där jag, efter råd & tips från en kär vän, svalde ett par ipren, la is mot ryggen och vilade…

No make up sleepy girl. Jag säger det igen: vippe extensions is the shit! och ja, Gucci sov han också…zzz…

Efter lite vila så lyckades  jag efter många om och men resa mig upp igen och förflytta mig till köksbordet (var sjukt hungrig…) och här sitter jag nu och vet inte när / hur jag ska ta mig härifrån…?  Uff, jag har haft ont i ryggen förr men aldrig så här. Hoppas, hoppas, hoppas, att det går över väääääldigt fort!

Shit nu håller strömmen på att ta slut på min mac och sladden ligger på andra sidan rummet.  H.e.l.p. !

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “HÖRDE JAG R.Y.G.G.S.K.O.T.T.?”

 1. Lena says:

  Attans 🙁 fy så trist….!!! Ha ont i ryggen är verkligen botten! Hoppas du snart är på benen igen bästa du!
  Många kramar Lena

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för omtanken Lena! 🙂 Ja, det är verkligen botten att ha ont i ryggen…

   Önskar dig en fantastisk weekend! Kram!

 2. Titti says:

  Det lät inte kul…..hoppas du snart är ok igen.
  Ryggskott har jag aldrig haft.
  Välte dock med cykeln i somras, precis när jag skulle kliva av den, hjälp vad orörlig jag blev!
  Kroppen är bräcklig ibland.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja man blir ju helt utslagen av ond rygg och inser hur viktig den är för att vi ska kunna röra oss . Som tur är så känns det lite bättre idag men helt bra är jag tyvärr inte ännu… så blir en helg fylld av vila.

   Njuuut helgen! Kram!

 3. usch och fy och blä, jag hoppas verkligen att det ska släppa snart och att du är på benen. det är ju ändå fredag och helg! ♡♡♡

  • gizmolina says:

   Tusen tack Lotta! 🙂 Och ja, det passade sååååå dåligt att ligga en fredag då jag hade sååå kul planer… men det var bara att gilla läget…

   Happy sunny weekend! Kram!

 4. Therése says:

  Aj, ryggskott är verkligen inte roligt att ha… Försök att få värme på ryggen och lite linement, det brukar hjälpa gott mot det onda.

  Stor krya på dig kram!

 5. Jeanette says:

  Puuha, det lyder sandelig ikke godt 🙁 Stakkels dig. Håber du snart er fit for fight igen.
  Rigtig god weekend.
  Kram Jeanette

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Jeanette! Nej, detta är inte speciellt festligt… så jag kryssar fingrarna för att jag snart dansar igen 🙂

   Happy weekend!!! Kram!

 6. Ragnhild says:

  Dra til legen og få ordentlig dmertestillende hvis du ikke går det av deg. Nettopp hatt det selv. Ble sengeliggende nesten en uke. Varmeflaske lindret pittelitt.

  • gizmolina says:

   Jag är tyvärr lite dålig på att besöka läkare men har som tur är en vän med stor erfarenhet från ryggproblem så får “expert-råd” därifrån, det hjälper! 🙂 Men stackars dig som blev liggande en hel vecka….. hoppas, hoppas att jag slipper ha ont så länge…

   Önskar dig den bästa helgen! Klem!

 7. Linda says:

  Nej men fy det lät inte alls bra! Hoppas att du snabbt blir bra! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *