HÖRDE JAG SNÖIGT…?

Det här blev en bra dag till slut! Foten värker då jag går (är lite haltalotta över mig just nu…) men jag försöker att fokusera på annat, då känns det i alla fall lite mindre.  Och efter skolan blev det playdate här hemma och nu pågår fortfarande lek i huset (lego is the shit i kväll…) och min kära bror har varit här och hjälpt mig med diverse fix. Huuuur många gånger ska vi flytta runt alla möbler i huset??? undrade han när vi lyfte ner ett sminkbord i källaren, tog ner ett skåp från övervåningen som ska vara mitt christmas-party-fixar-skåp som jag ska förvara alla crackers, servetter, partyhattar, godishus och annat som jag använder till mina dukningar i dessa jultider , bar ner 2 cyklar (!) i källaren (ha, ha, så galet! men så fick det bli) och försökte få det nya ursnygga elementskyddet på sovrummet på plats (ingen lätt historia… vi måste fortsätta en annan dag…).  Ja du , antagligen hur många gånger till som helst!  är jag rädd blev mitt svar på den frågan. Ha, ha.   Och samtidigt som allt detta har pågått så har snön fullkomligt vräkt ner så jag var tvungen att gå ut och knipsa några pics, så att ni får se vårt vackra winter wonderland. 🙂

 

Snöigare än så här blir det inte…!  Oh my alltså… och jag som var så duktig och skottade hela terrassen häromdagen. Syns det? Ehh… nej. Och har jag tagit in möblerna? Ehh… nej.  Men jag har en plan!  ska ta in 2 stolar i taget, tina bort all snö på dem, och sen åker de in i uthuset. Startar i morgon. 

Ville visa er snödjupet och insåg att jag skulle tagit på mig Ugg´s med högre skaft…  för det blev liiite kallt om mina bara fötter då all snö kom åkande in i skorna… ha, ha. 

Jag såg ut som en snögubbe trots att jag bara var ute en kort stund. Så mycket snöade det.  Crazy!

Sen körde jag ut för att fixa några ärenden och då jag körde iväg så tänkte på det kaos som oftast blir i trafiken i södra Sverige när snön kommer men att vi här uppe i norr är så vana så allt bara flyter på…   Men den tanken fick jag äta upp för jag fastnade i värsta kön p.g.a. en olycka på väg hem. Uff, kör försiktigt säger jag bara! 

Måste bjuda er på ett shoppingtips också! Den här svarta blusen med guld glitter shoppade jag hos Lindex häromdagen och idag, då jag var inom butiken igen så glittrade den så snyggt i butiksbeslysningen att jag passade på att knipsa en bild.  Den blir perfekt till festliga tillfällen i december! 

 

Nu väntar läxor här innan mama in the house ska mysa framför svenska The Bachelor. Ser du också? Vem tror du att han väljer till slut? Jag håller en knapp på Johanna.

Önskar dig ett riktigt härligt måndagsmys! 🙂

Kategori: Casa Gizmolina | 18 Comments

18 responses to “HÖRDE JAG SNÖIGT…?”

 1. Frida says:

  Åh så härligt med all snö lagom till att du har börjat julpynta! Jag vill också ha snö nu!! 🙂
  Och vilken toppenbror du har alltså, tänk om fler vore som honom. Det låter så fantastiskt roligt med all ommöblering, jag fastnar lätt i att allt står där det alltid stått så jag är allt lite imponerad (och inspirerad).
  Jag tänkte faktiskt på dig förut och tänkte önska lite önskelistinspiration på din blogg. Min man och mamma vill alltid att jag skriver önskelista till jul men i år står det rätt still, kanske du kan komma med lite snyggelisnygga förslag? Som tröjan till exempel, den gillar jag! 🙂
  Ha en härlig kväll nu, vi ”ses” framför Bachelor.
  Kram

  • Åh tusen tack för din glittrigt härliga kommentar Frida! Nu blev jag glad! 🙂 Och ja, jag är lyckligt lottad som har min bror som hjälper mig då jag behöver 2 till armar, han är en stjärna! Sen låter det ju underbar att de efterfrågar önskelista… har du inget du önskar dig? Jag har alltid sååå mycket! Ha, ha. Så självklart kan jag tipsa! Har du sett smyckena från Caroline Svedbom? Jag älskar dom, och köpte ett armband från henne häromdagen, ska blogga det ! Och annars är ju alltid presentkort en god idé, så får man välja själv… Eller som jag brukar säga till min JIG då han frågar vad jag vill ha: gå till Gucci, köp en väska, gå ut! Ha, ha. 😉

   Önskar dig den allra bästa dagen fylld av feelgood! Kram! 🙂

 2. Maria P says:

  Snygg blus! Måste kika in på Lindex. Tack för tipset!

  • Så kul att du också gillar den Maria! 🙂 Tycker absolut att du ska ta en närmare titt på den för den är riktigt snygg! Passar fint till både svarta byxor, jeans och kjol… !

   Happy tisdag!! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Gillar också blusen. Svart & guld wow.
  Möblera om ja, man kan väl hålla på hur mycket som helst. Har man väl börjat så…. 😉
  Hala vintervägar gillar jag icke, har dansat i diket en gång och vill inte göra om det, fy tusen vad skakis jag var efteråt.
  Ha en fortsatt fin kväll kära du

  • Men fy vad obehagligt att du har kört av vägen Linda… det hoppas jag verkligen att du slipper vara med om fler gånger! Jag var ju själv också med om att köra av för en tid sedan och det har satt spår så nu är jag en sån där som skapar köer bakom mig då jag kör i snökaoset för hellre komma fram sent, än inte alls…. Och ja, alltså börjar man flytta på möbler så fortsätter det ofta… Ha, ha. Men nu är jag nog snart i mål. Tror jag… kanske… 😉

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. Lotta - mamma till 3 says:

  Åh vad härligt med snö! Lyser ju upp så fint och när det kommer så mycket så förblir det ju vitt också! Om vi mot förmodan får snö i Halmstad så blir det snabbt smutsigt… inte lika fint precis.
  Härligt med en så snäll bror som hjälper dig med så mycket! Tycker oavsett vad vissa nättroll säger att du är fantastisk!!! KRAM och ha en fin vecka, hoppas det onda går bort snart

  • Åh tusen miljoner TACK för dina fina ord och för härlig feedback Lotta! Det värmer enormt! 🙂 Och ja, det blir sååå ljust, fint och vackert med den vita snön men nu räcker det… för det har kommit helt galet mycket… Ha, ha. Sen är jag otroligt glad över att jag har min bror som kan hjälpa mig då mina 2 armar inte räcker till och saker ska monteras.

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 5. Åh,vad fint!det är ganska mysigt och väldigt vackert med mycket snö även om jag “tål” inte kylan,jag är mer för värmen dock =) vilken fin blus,den ska jag spana in lite närmare på.

  Ps du är fantastisk och vacker!din blogg är super och man blir bara glad här =)

  Kramar

  • Men åhhh vilken underbar komplimang och magisk feedback du bjuder mig på Jeni! Tusen miljoner TACK!!! 🙂 Nu smiler jag från öra till öra här… ! Och jag är precis som dig – föredrar värme framför kyla så jag är i.n.g.e.n. vintermänniska…. därför får det gärna sluta snöa nu. Ha, ha.

   Önskar dig den allra bästa dagen fylld av glitter & feelgood! Och tack igen för magisk pepp! Kram! 🙂

 6. Viktoria-pinkpastry says:

  Så underbart med snön och så underbart det låter med ett Christmas party fixar skåp rena drömmen!

  • Ha, ha. Ja ett chrismas party fixar skåp kändes som en riktigt bra idé! så – idag ska det fyllas och det kommer nog att rädda min december från kaos för förra året ja, då var det påsar överallt… och plast-förvarings-boxar… Not so stylish! fick gömma de bakom soffor och sjeselonger då vi hade gäster. Ha, ha. Men nu är det slut med det!

   Önskar dig en FAB dag fylld av lyckliga stunder! kram! 🙂

 7. Elisabeth says:

  Har du sjekket ut Lagerhaus sine discomugs? ☺️ Tenkte umiddelbart på deg, hihi ☺️ Ha en herlig dag!

  • Åh jaaa! jag älskar dom!!! 🙂 Men – jag har redan en ! som jag köpte förra året hos Urban Outfitters så känns som att Lagerhaus tar efter mig… först donut korten… nu min discomugg! Ha, ha. Nej men skämt åsido. Den är FAB!! och en perfekt julklapp till disco vänner! (jag gav en till min bästa Jonas i julklapp förra året) så du tänkte helt rätt då du tänkte på mig då du såg den! 🙂

   Önskar dig en glittrig tisdag Elisabeth! Kram! 🙂

 8. A-L says:

  Det ser så ljuvligt ut med all snö!!

  Och jag blev så glad när jag läste en av kommentarerna här ovan. Jag behöver oxå tips och trix till önskelista, så här innan jul. Och när man ändå lägger in önskemål, gärna i både budget och extra-allt klass 🙂

  Önskar dig en riktigt härlig tisdag!

 9. Caroline says:

  Måste checka den blusen! Och ett party-xmas-piff-skåp låter som en dröm!
  Kram!

 10. Men en blir dina Uggs med all snö?
  Min blev helt fläckiga och fula förra vintern….?

 11. Charlotta says:

  Hej! Låter såå härligt med ett christmas-party-fixar-skåp! Då kan man ju bara byta innehåll efter säsong, mycket praktiskt. Nu blev jag inspirerad! Visa gärna vid tillfälle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *