Hörde jag V.Å.R.?

Dagens topp: Juliette från Chill Norway (jag har size M på min).

När jag körde hem nyss så var det +20 grader på termometern i bilen. Helt underbart!  🙂  Jag blir lycklig av sånt här härligt väder! Och jag blir lycklig av nya f i n a kläder också… som tex den lovely nyheten från Chill Norway som jag har på mig idag. En ny favvis i 100% silke (hur skön som helst).

Om du har lust på en lik snygg topp så kan du mejla mig: gizmolinas@hotmail.com

Jag är tyvärr inte alls i form så jag håller på att somna då jag sitter här vid min mac…zzz… näsan är helt täppt och jag har ont i ögonen (med andra ord har jag nog fått det lilla J hade) …. i n t e kul så det blir en soft kväll för mig med hopp om att jag dansar igen imorgon.

Njuuuuut vårdagen! 🙂

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Hörde jag V.Å.R.?”

 1. casaofmia says:

  Åh så fin, visst är det härligt att våren är här kram

 2. Krya på dej fina du!!!

 3. Viv says:

  Så fin!!!! 🙂

  • gizmolina says:

   Den skulle passa dig perfekt ! 😉 Klem !

   • Viv says:

    🙂 Du og butikken din er farlige, altså!!!

    Forresten, om du vet om noe jeg absolutt IKKE må gå glipp av i København, så kom gjerne med tips! Har vært der mange ganger før altså, men kan jo hende jeg har misset noe 🙂

    Klem

    • gizmolina says:

     Haha. Härligt farlige ! 😉

     I Cph får du inte missa ett stop på: Cafë Victor (www.cafevictor.dk) så kan du sitta där och njuta god lunch + champagne och spara shoppingen till du kommer hem till Gizmolina & Co. 🙂 Nejdå, klart du ska shoppa! 😉 Mina favoriter är: Urban Factory, Marc by Marc Jacobs, Notabene (skobutik vid sidan om Café Sommersko (även det ett mysigt stopp-ställe för ett glas / lite mat), Companys också självklart Illum & Magasin . Ett stop hos Malene Birger + DAY brukar också vara inspirerande… När är det ni ska resa dit? Kooos dig ! Klem! 🙂

     • Viv says:

      Haha, nettopp!!

      Tusen takk for mange gode tips! Da får vi bare se hva vi rekker – og om det fortsatt er noen penger igjen når vi er tilbake i Oslo 🙂 Vi tar båten i morgen ettermiddag, så er der på torsdag – håper været holder seg!!

      Klem 🙂

     • Viv says:

      Ups, på ONSDAG ettermiddag er det selvsagt vi drar 🙂

 4. Krya på dig! Vädret har ju varit TOKUNDERBART idag. Jag hade bara på mig en blazer då vi drog iväg på familjebesök. Så härligt!! =) Visade +18 idag vid 14-tiden.

 5. *T* says:

  Tusen TACK för paketet med mina varor som dök upp idag! 🙂

  Det var riktigt KUL att mötas av en liten personlig hälsning så det var en fröjd att få öppna det fina paketet! 😀

  Jag blev supernöjd och kommer shoppa hos dig snart igen! Jag shoppar hellre hos dig än hos någon annan eftersom man som kund blir så väl mottagen av dig 😉 :). Du vet verkligen vad bra kundservice är och därför stannar man hos dig♥

  TACK igen!♥♥♥

 6. Caroline says:

  Hejsan! Tack för en härlig blogg! Har en liten Thailandsfråga:) Skulle du “våga” åka till Thailand i juni? Vädret känns väldigt osäkert men tidpunkten passar så himla bra..för att inte tala om priset på flybiljetter:)

 7. MASSA kryapå! Härlig kommentar ovan om kundservice, INGEN kan nog ge bättre än dig AS det vet jag. KRAM!

 8. Solveig says:

  God bedring! Takk for herlig shopping hos deg på fredag, jeg er superfornøyd:) Klem

 9. Ragnhild se says:

  Kjære Anna Stina. Jeg har ikke ord for hvor mye du inspirerer og gir energi her på denne bloggen. Jeg har fulgt deg nå i snart 4 år og hver eneste morgen leser jeg bloggen din. Jeg fylles med glede, positive tanker og kjærlighet! Skal jeg til Oslo en dag( jeg bor på Hamar) skal jeg personlig komme inn i din butikk å si det personlig! Du fortjener all mulig ros! Takk kjære deg!!!!

 10. Kristin says:

  Helt underbart,fantstiskt väder i Oslo! Har helt glömt bort vad solen gör med en efter alla år i Bergen 🙂

 11. Anne says:

  Hei igjen
  Fantastisk blogg du har. Jeg er nødt til å spørre deg igjen angående bildene som henger på veggen bak J på forrige innlegg 🙂
  Prinsesse og søt tekst passer perfekt på barnerommet!
  Når er butikken oppe imorgen?

 12. Astrid says:

  God bedring til deg)))Håper du er frisk imorgen)))klem Astrid 🙂

 13. Camilla says:

  Er såå enig med at kundeservicen er på topp når det gjelder deg:) Håper også jeg får sjansen til å shoppe i din butikk i Oslo og si det til deg personlig:) Er så glad når en pakke fra deg dukker opp i postkassen og forgyller min dag med din lille personlige hilsen. Kommer å shoppe masse av deg kjenner jeg:) God natt til deg:)
  Klem

 14. LIFE by TESS says:

  Ser ut som en riktigt skön tröja och så fint du har det i din butik!

  KRAM

 15. Sofia says:

  Underbar tröja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *