HÖST I LUFTEN.

Gooodmorgon darlings! 

I helgen så gjorde verkligen hösten sin entré med besked! Därför känns det helt galet SKÖNT att jag nu fått veta vart jag ska resa till helgen… !  för du kommer kanske ihåg att jag nämnde att jag fick en hint av JIG förra veckan om att jag inte ska till Oslo som jag trott (köpte turen för länge sen då det var en kampanj hos SAS), utan någonannastans så ja… på torsdag lyfter jag och vart jag ska? det får ni veta då! Men jag kan avslöja så mycket som att det är till en absolut favorit by som jag fullkomligt älskar!

Och vet du, jag har så härlig start på dagarna sedan förra veckan för J har börjat cykla till skolan tillsammans med några klasskompisar. Så, strax före kl.08 dyker de upp på vår gård och jag slipper ut och köra. Det gör en enormt stor skillnad! och på morgon hade JIG tidig take off och nu ringde han precis och sa att vi måste gardera oss lite för den eventuella SAS strejk som ska bryta ut för norska piloter fr.o.m. torsdag men det vore ju max oflax om det är just en norsk pilot som ska flyga oss.  Så ja, wish us luck…!  🙂

 

Tänk så många gånger hjärtat passerar de här dörrarna på skolan varje vecka. In till lektion, ut på rast, in igen…  Och i natt drömde jag t.o.m. att jag gick i J´s klass! men att jag plötsligt skulle få byta till A  klassen istället och som jag grät…  Helt fram till att jag kom på att jag ju inte ens behöver gå i skolan! för det har jag ju redan gjort! Ha, ha. Drömmar alltså…   Men nu var det J´s outfit jag tänkte tipsa om.  Den underbara fluffiga jackan + jeansen kommer från Kapp Ahl (vi tycker att de har den bästa passformen på jeans), skor Din Sko, rosett / sløyfe från Jojo Siwa och…

…ryggsäcken den kommer från Accessorize och den här har blivit favoriten och använts mest.  Sen älskar jag den lurviga bollen + J:et.  Det är en nyckelring /väsk pimp som kommer från  Glitter. 

Bilderna är från den dagen då jag sladdade förbi skolan och vi delade ut inbjudningarna till J´s kalas.  Mitt hår ser ju bara för galet ut här p.g.a. vinden. Ha, ha. men – jag har i alla fall på mig jeansjacka med bling från Zara, favorit tee från American Vintage, byxor Gina Tricot och mina glittriga L.A. skor.

 

(uppdaterar strax med tips på ett par fina regnjackor !)

 

Jag har fått nåt knas i mitt ena öga så är inte helt i toppform om dagen så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och blunda och kryssa fingrarna för att det går över väldigt fort.

Önskar dig en strålande tisdag! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HÖST I LUFTEN.”

 1. Marit says:

  Jag gissar på Stockholms weekend

 2. Lulebo says:

  Varför kan inte Johanna alltid cykla eller gå till skolan så slipper du skjutsa? Hon är ju ganska stor och ni bor ju så himla nära skolan. Jag gissar på att det blir Köpenhamn för er.

 3. Jag säger New York!
  Hoppas ögat snart blir bättre.
  Kram Titti

 4. Deseree says:

  Mysigt att få åka iväg. Jag har också haft problem med mitt öga några dagar en vagel dom skavt och irriterat men nu börjar det bli bättre tackolov

 5. elin says:

  Tipper også NY!!

 6. Johanna says:

  Reagerar på att ni delade ut inbjudan på skolan. Men ni kanske bjöd hela klassen eller? Tänkte bara så ingen kände sig utanför. Men ni har säkert tänkt igenom det i förväg. Jag gissar att ni ska resa till Köpenhamn eller kanske Barcelona

 7. Ulle says:

  Jag och min väninna var just på en kvällspromenad med våra hundar och såg då en lurvig ung katt som såg väldigt vilsen och ängslig ut där hon/han satt i regnet farligt nära en större väg. Jag tyckte den såg precis ut som er katt! Hoppas verkligen att det inte var så. Och jag hoppas den lillskrutten vid vägen har hittat hem nu.
  Hade vi varit utan hundar hade vi kunnat titta efter eventuellt halsband

 8. Sanna says:

  Hej! Vart hittar man stora rosetter i svenska butiker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *