Höst i Luleå.

Allmänt

168397-1430

Det här är utsikten från min mamma & Hans balkong tidigare idag. Hösten har kommit SÅ mycket längre här än i Oslo. Tydligast ser man det på björkarna som inte har ett enda löv kvar. Också ser man på vattnet att det är kallt… nästan iskallt… för det är så där vackert stilla, som en spegel.

Nu är mamma ute och går tur med hjärtat. Hon åt hur mycket skinka som helst innan hon gick ut, det är hennes nya "godis" 🙂  

Själv sitter jag nu här med hårrullar och skriver men ska ta tag i att blåsa så att jag snart kan gå ut i det vackra vädret och möta upp mamma & Johanna på stan.

Hoppas solen skiner på dig också idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Höst i Luleå.”

 1. Angel says:

  jättefin bild,mysigt med höst

 2. Karoline says:

  Vilken fin bild, hoppas dagen blir bra! Kram på er!

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Ja, hösten är UNDERBAR! 🙂
  Karoline-
  Tack snälla!:) Jag önskar dig också en underbar dag! Kram! 🙂

 4. Veronica says:

  hej vännen! kul att du är i sverige, och som sagt, hör av dig när/om du kommer till stockholm, jag träffas GÄRNA 🙂 är lite avis på det fina höstvädret ni har däruppe,(underbar bild) här är det regn o tråkigt + att kajsa är snorig. massor av kramar v

 5. sessan says:

  Tack för super trevlig komentar AnnaStina!!
  Jag räknade nästan med att du har en hel typ skokartong med snoddar & spännen till Johanna *LOL* för vist förstog jag att mor redan börjat samla till den stora frisyr dagen!!
  Kram på dig du värkar ha det fantastiskt med familj & relax

 6. AnnaStina says:

  Veronica-
  Min bästa vänn!! 🙂 Åååå vad lyxigt att höra från dig! Jag SAKNAR dig och längtar sååå till vi ses nästa gång. Jag & Johanna är i Stockholm över dagen på fredag (kommer in till city vid lunch, åker tillbaka till arlanda runt 17) men jag skulle vilja stanna över helgen så jag hör av mig om det blir så. Är ni hemma i så fall? Kan vi ses? 🙂 Vad tråkigt att höra att lilla sötisen är snorig. Hoppas att hon kryar på sig blixtsnabbt och att ni snart får sol hos er också! Nu ska jag skyna mig ut och möta upp mamma & Johanna, jag har helt tappat bort tiden här hemma för jag fastnade i en tidning.. 😉 Njut dagen vännen min så hoppas jag verkligen vi ses om inte alltför länge! Puss & Kram! 🙂
  Sessan-
  Tack själv snälla du! 🙂 Jag hade så dåligt samvete för att jag inte svarat dig. Skönt att bli av med det 😉 Hahaha, ja, jag har en hel del små spännen och annat som väntar.. Hade t.o.m. med mig spännen till BB när jag skulle föda, så hoppfull var jag! 😉 Men den som väntar på något gott…! 🙂 Ja, det är super mysigt att vara hemma och få hjälp & bli ompysslad med goda middagar och annat. Också är det ju så LYXIGT att få vara i Sverie!!! 🙂 Njut dagen och fånga ögonblicken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *