Höst-shopping-tips!

Allmänt


Hatten hade jag med i ett uppdrag (modellen har på sig den i støvlettguiden i senaste Kamille) och blev så glad i den att jag shoppade en till mig själv 🙂 Den kommer från Accessorize och kostar ca 289nok. Jackan i lite “rid-modell” (kr 799) och tightsen i “ridbyxemodell” (kr 259) kommer båda från Zara.

Här kommer de shoppingTIPS som jag nämnde tidigare idag 🙂 Jag har tänkt att visa er dessa ting länge (shoppades för mer än 3 v sedan) så nu är risken stor för att de inte längre finns kvar i butik… men jag visar de ändå för på Zara kommer ofta populära plagg in igen .

Och här är dagens fångs till Johanna:


Söt kofta med puffärm från Benetton som kommer värma skönt i höst/vinter också hittade jag ÄNTLIGEN vita sockar med “spetskant” ! (jag har sökt sånna till Johanna hela sommaren utan att hitta..)

Det känns som att mitt nästa köp blir en bikini inför stundande semester 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Höst-shopping-tips!”

 1. Maria says:

  vart ska ni resa? Thailand kanske? 🙂 Ha en underbar resa!

 2. Madeleine says:

  God morgon!

  Vad snygg du var i hatten, en riktigt hit nu i höst:)
  Såg ridbyxorna på Zara igår om det är dom som finns i flera färger? Såg riktigt snygga ut men jag orkade aldrig prova.

  Ha en bra söndag.
  Kraam

 3. KarolinaN says:

  Strumpor med spetskant har jag hittat på HM. Jättesött!

  KramK

 4. Annie says:

  Du passade riktigt bra i hatten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *