HÖSTBLOMMOR – CHECK!

Allmänt

Det känna alltid lite “instängt” att komma hem till huset efter några veckor på vift så idag piffar, plockar, vädrar, doftsprayar och dammsuger jag (eller ok, jag kör Swiffer för verkar som att dammsugaren gått sönder…krise!)  Men allra mest så ger jag Gizella kärlek ! Hon följer varje steg jag tar och ligger och spinner vid sidan om datorn då jag jobbar , så super super mysigt att jag blir helt tårögd. Tänk att ett husdjur kan strössla så mycket harmoni, kärlek och glädje över ett hem. Jag är så otroligt tacksam över att vi har henne!

Och det är inte bara insidan av huset som behöver en liten uppfräschning då jag kommit tillbaka, utomhus har det gått från sommar till höst så det var hög tid att byta ut de rosa fake pelargonerna på grindstolparna eftersom det inte finns en chans i havet att de skulle se lika fräscha ut idag om de vore äkta… ha, ha.  Så – en sväng till Blomsterlandet styrde upp! men jag går inte lika “all in” med växter varken ute eller inne som då jag var här 100% något som märks på den bonus jag årligen får från blomsterbutiken. Den har gått från typ 1.500 kr till att bli kanske 250 och nästan gång tippar jag att den blir 50. Max.

 

Jag gick för vit ljung till grindstolparna, en rosa bollkryss till en kruka vid husfasaden och lite annat grönt till bordet på terrassen. Kan fota och visa när jag fått allt på plats….  (tappade dock bollkryssen rakt ner i gruset så hälften av alla stjälkar gick av så hela växten är typ halv nu. bra den står mot fasaden, ha, ha)

Flera nyanser av grönt… så fräscht tycker jag ! 

Och alltså hur maffig är inte denna hortensia?!? Den största inomhus hortensia jag sett tror jag! (så här stora brukar bara trädgårdshortensia vara) Just nu står den på matbordet här i ljusgården och jag tänker att det blir perfekt att klippa blommor från den till mindre vaser när jag ska ha middagsgäster för tyvärr så lyste rosa snitthortensia med sin frånvaro i butiken…

Tyvärr så fick inte den (fake) murgrönan plats i krukan men det ser i alla fall bra ut på bilden…

 

Visst gör blommor stor skillnad till trivseln både ute och inne?! De skapar ett härligt “liv”!

Njut dagen vidare!

 

29
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HÖSTBLOMMOR – CHECK!”

 1. Anna says:

  Ja både blommor och husdjur skänker verkligen glädje! Roligt att få ta del av dina inköp, får alltid så mycket inspiration av dig, varmt tack för det <3

  Puss på nosen till Lilla G och en stor kram till dig

 2. Lena says:

  Ja vem älskar inte blommor?
  Så fina växter du köpt.
  Älskar att du bloggar så mycket nu.
  Så kul med dina inlägg och ser redan fram emot nästa

 3. siri says:

  vad jobbar du med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *