Hösten = perfekt tid för sjal!

Allmänt

168397-969
En underbart skön sjal från "Mathilde" i Stockholm. Den fick följa med mig hem då jag och sessan var där för en stund sedan…

Jag Ä L S K A R sjalar! De piffar ut det enklaste anntrekket (norskt ord för "outfit") , värmer skönt i halsen och det är super SNYGGT med en fin sjal. 🙂

Den här underbara rosa sjalen har jag shoppat på "Mathilde" i Stockholm. Den är från ett märke som heter "Jaliero Sarti" och det är en helt extremt skön kvalitet. STOR är den också så om man "vecklar ut den" så kan man använda den som en "liten filt" när man är på längre flygresor och blir frusen på flyget (det blir alltid jag…) eller när man sitter å en ute servering en kylig höst kväll…

Sjalen finns i många fäger och olika  priser efter vilken kvalitet du väljer. Den är mitt bästa shopping tips idag! Ska du köpa en skön, snygg, fin, sjal den här hösten så tycker jag att du ska köpa en sån här! 🙂

Nu ska jag och hjärtat göra oss klara och gå ut och njuta höst solen! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Hösten = perfekt tid för sjal!”

  1. Sessan says:

    Helt enig!!!
    Många sjalar måste varje kvinna ha & spec i olika rosa färger *ilike*
    Ska nog ha mig ett par nya nu i höst så tackar så mycket för Mathilde tips ;0)

  2. Hihi kul att höra en till som är sjal galen.. Jag har hur många som helst i alla dess färger och märken… Mina fovoriter är från burberry och hermès.. Gick det bra på dagis.? va fröknarna trevliga och så? Är det ett bra dagis? är riktigt nöjd med vårat.. 2 avdelningar med 15 barn på varje och 8 fröknar 4 på vaje avdeling. EGen kokerska, ligger vid skogen.. Helt underbara fröknar… HA en ljuvlig höstdag.. Massa kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *