HÖSTINREDNING & EN FAVORIT…!

Go´kväll mina vänner! 

Här rullar Idol från Luleå i bakgrunden och nu är det mörkt ute på kvällen alltså, ett tydligt hösttecken mitt i sommarvärmen. Jag har precis ätit middag och kom på att jag knipsade lite inspirationsbilder då jag var runt i butiker häromdagen som jag inte visat er! Och nu passade det plötsligt väldigt bra att bjuda på de i kväll för jag fick nyss ett sms om att Home & Cottage har -30% på (nästan) alla varor i butiken t.o.m. 10 september. Så bra! för det är min favorit inredningsbutik här i Oslo och jag tror vi är många som känner oss väldigt klara för att göra det höstmysigt hemma nu.

Och mina bästa fixa höstfint hemma tips är att gå för nya härliga kuddar till soffan, att köpa en stor maffig fluffig pälspläd att vira in sig i framför Netflix regniga kyliga kvällar och att maxa med levandeljus (mixar just nu fake + äkta här hemma). Sen gör alltid en fräsch blombukett det extra fint ! och just nu maxar jag snitt hortensia eftersom det är deras säsong i september! 🙂

 

Jag har alltid varit svag för korgstolar i denna stil och varje gång jag är inom Home & Cottage så får jag lust på de…  Men en del av mig tycker att de passar bäst utomhus (jag har lik stolar ute på terrassen i Luleå). Sen älskar jag runda bord! att sitta vid ett runt bord skapar en så härlig stämning men – nackdelen är att det inte är riktigt lika enkelt att duka snyggt… 

Så fräscht! och jag älskar det lilla olivträdet i krukan på bordet men – dessa olivträd är dyra hos Home & Cottage så mitt tips är att gå för de som är helt lik hos Rusta istället. Där kostar de bara 179 kr om jag minns rätt. 

Jag dukar alltid med tygservetter när vi har gäster och på helgen för det ger en extra känsla till dukningen. Men – jag placerar ofta en vanlig (papper) servett vid sidan om så att gästen själv kan välja vilken den önskar + att papper servetter med text / motiv skapar mer liv.   Ett tips på tygservetter är de som ligger i korgen på bordet här, lik som den på tallriken men i helvitt, de har jag själv och de är super fina ! 

 

Jag sladdade även in hos Lexington och bland nyheterna så hittade jag bl.a. denna fräscha kökshandduk. Den är ett tips till gå-bort-present om du är bortbjuden i helgen och den passar även som veninnepresent ihop med tex en bukett solrosor. 

 

Jag provade lite olika outfits tidigare i kväll… och den här tröjan från & Other Stories är jag så förälskad i att jag köpt den i flera färger till både mig och Johanna. Är dock lite osäker på om jag ska behålla den blå som jag provar här? men de jag köpt i rosa och beige är 100% och jag vet att de kommer att bli favoritplagg i höst. 

Här syns modellen på tröjan bättre då jag inte har blusen under. Den har ärm som slutar vid armvecket och det älskar jag! Då blir den varken för varm eller för tjock under ytterplagg.

Bakgrunden på den här bilden hade varit helt perfekt om någon flyttat bort TV´n . Ha, ha. Min kjol, med bling, kommer föresten från GAP, shoppade den då vi var i L.A. 

 

Nu ska jag avsluta kvällen med min favorit serie Gossip Girl. 🙂

 

Godnattkram!

33
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HÖSTINREDNING & EN FAVORIT…!”

 1. Anna says:

  Du är så fin! <3
  Tack för härlig inspo

  Ha en underbar dag!
  Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh om du bara visste hur glad jag blir över din komplimang och så peppande feedback! Tusen 1000 miljoner tack Anna !

   Önskar dig också en underbar dag fylld av happiness!

   Stor tacksam kram! 🙂

 2. Natasja says:

  Behold den blå- du er pen i blått<3

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för komplimangen Natasja ! Då är det inte omöjligt att den blå får bli… tack vare dig !

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! Stor klem! 🙂

 3. Lena says:

  Var kommer jeansen i från?
  Så snygga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *