Höstnews från Odd Molly.

fullsize
Härlig jacka att slänga på sig när man ska ut ! så den här får gärna hänga i min garderob i höst.

En av er bloggisar – Frida – skrev en önskan om att jag skulle visa några personliga godbitar ur Odd Mollys höstkollektion så: here they are!

Men vet ni – det var faktiskt inte så jätte lätt att hitta några favoriter i den här kollektionen tycker jag…  men ibland är det ju så man känner då man tittar på plaggen för första gången och sen , efter ett tag , då plaggen hängt i butik en stund så dyker plötsligt det ena fina plagget efter det andra upp i alla fall 😉

Odd Molly är ett av de märken som sålde super bra i min butik och nu ser jag fram emot att snart få se deras vårkollektion som presenteras på mässan i Cph i helgen för i modebransjen så är det ju spring -09 som gäller nu .

fullsize
En "typisk" Odd Molly klänning som passar lika bra med tjocka strumpbyxor & stövlar till som med slitna jeans under.

fullsize
Snygg tunika ! men jag förstår inte riktigt de där små hålen….? den detaljen hade jag gärna sluppit.. Men – de syns inte om man har en sjal eller en kofta utanpå 🙂

fullsize
Ett till "typiskt" Odd Molly plagg är koftan med knytbälte. Jätte fin ! Och just den här passar perfekt att slänga på sig utanpå tunikan på bilden över eftersom färgen matchar detaljen på tunikan. 🙂

Jag har en stark feeling av att något av dessa plagg kommer att förgylla min höstgarderob i år så jag ser fram emot att se plaggen "live" i min vän Petters butik (Höyer).

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Höstnews från Odd Molly.”

 1. Lotta says:

  Heter din man JIG eller vad heter han egentligen och vad arbetar han med?

 2. Mimmi says:

  Visst är det så med Odd Molly man måste se dem lite för att kunna hitta….igår blev jag som sagt perplex över alla färger och mönster som var blandade men någon favorit kommer jag säkert finnas i min garderob

 3. Mimmi says:

  Visst är det så med Odd Molly man måste se dem lite för att kunna hitta….igår blev jag som sagt perplex över alla färger och mönster som var blandade men någon favorit kommer jag säkert finnas i min garderob

 4. elin says:

  Likte spesielt godt den grå ytterjakken øverst (har en vest som ligner veldig) og den rosa jakken nederst, den tror jeg at jeg kommer til å kjøpe 🙂 Takk for tips og en super blogg!!

 5. Åsa says:

  åååh jag bara ääälskar Odd Molly

  /Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *