Höstnytt till Johanna = dagens shoppingtips!


Vest, tröja/genser, topp och kjol/skjørt från Mayoral, du hittar dem hos Daisy på Vinderen.

Johannas höstgarderob förgylls av dessa SUPER FINA kläder från Daisy. Jag är helt såld på den här kollektionen och vill ha “ALLT” till hjärtat för kläderna är väldigt “Johanna” i stilen 🙂


Jag är svag för detaljer… som tex påsydda rosetter & kristaller.

Innan jag fick barn så kunde jag inte förstå hur veninner med barn kunde resa till tex New York och komma hem utan kläder till sig själv “det blev mest kläder till barnen” sa de och jag förstod verkligen inte hur det var tekniskt möjligt ??? Men – jag förstår det idag 😉  för det är otroligt KUL att shoppa till de små. ALLT blir så sött då det kommer i minformat 🙂

Mitt dagens shoppingtips blir att ta en tur till Daisy till uka och titta på den kollektion som Johannas kläder kommer ifrån för den är som sagt bedårande !

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Höstnytt till Johanna = dagens shoppingtips!”

 1. Lotta Th says:

  Hej på er 🙂
  Men vilka söta kläder! Här sitter en trebarns pojkmamma och blir så avundsjuk så! Det är ett stort dilemma det där med pojkkläder faktiskt. Mängder med söta kläder till små flickor o på ett ställ någonstans finns ett ställ med pojkkläder i blått/grått/ ev mossgrönt.
  Låter jag lite bitter här hihi.
  Nu är de stora o handlar själv 🙂
  Ha en bra dag där i Oslo / Kram Lotta

 2. Nina says:

  Jättefina kläder =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *