HÖSTRUSK & NYA KLÄDER.

My happy girl.

Tjingeling sweeties !

Vilket höstrusk vi har här i Oslo idag.  Riktigt grått ! och för att toppa det så försov vi girls oss lite idag så vi fick knacka på klassrumsdörren då vi kom dit, 9 min försent.  Uff, inte kul. Men sånt som händer.

Något som är betydligt mer kul är ju nya kläder ! 🙂  och då jag skulle fota lilla J i hennes nya lovely Livly kläder (som hon dessutom kör som dagens idag) så fick jag henne inte att sluta posera. Hjärtat ändrade pose fler gånger än vissa modeller jag flygit in från Cph till modeserier  😉

Toppen + tightsen från Livly är bara SÅ fina och härligt sköna! Du heter Luna ruffled och jag älskar volang-detaljerna.  Vinterjackan + mössan är jag så glad att jag hittade tidigare i veckan (inte lätt att hitta …) och skorna är från Geox. 

Strike a pose. 

Jag älskar kläder som är lekvänliga!

För mig väntar en dag i butiken (har öppet kl. 12.00 – 17.00) och sen ska jag hämta upp J på en playdate på väg hem.  Passade mig perfekt att hon ska hem till en kompis idag så att jag kan ha öppet lite längre!

Ska ta och jobba på här så jag önskar dig en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. dag !!!  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HÖSTRUSK & NYA KLÄDER.”

 1. Kristine says:

  Utrolig søt

 2. Anna says:

  Har Johanna aldrig tofs,diadem eller inbakad fläta eller liknande? Alltid dessa stoora rosetter i luggen! Men hon är fiiin 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Hon har tofs eller flätor 6 dagar av 7 ! 🙂 men jag matchar de oftast med en rosett , eller rättare sagt alltid. Tycker att det är så fint ! Kram !

 3. fru Svensson says:

  Framtida modell 😉

  • gizmolina says:

   Ja, kanske det ! 😉 Gud vad jag saknar värmen i Thailand nu…. känns tokigt att inte vara på väg… Kram !

 4. Att försova sig är inte kul, hela dan blir liksom fel då… I barnens skola – både den i USA och nu den brittiska här i Madrid – måste man ta vägen över receptionen om barnen är sena, och det noteras i betyget… tuff läxa att lära.
  Hälsningar från Madrid

  • gizmolina says:

   Vi försov oss inte mycket (tack och lov) och här blir det också samma regler efter jul. Då måste vi gå till rektorn om vi kommer försent innan vi får gå in i klassrummet så det var ju bra att vi passade på att komma försent nu, före jul 😉 Kram !

 5. Lea says:

  Hvilket merke er det på vinterjakken hennes?
  Var kjempefin!!:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *