HOTELFEELINGS.

Allmänt

Casa Gizmolina runt kl. 08.15.

Gooodmorgon sköna söndagsbönor!

Idag hade jag kunnat lyxa till det med värsta sovmorgonen eftersom jag är home alone men nix pix! jag ställde klockan på 07.30 och är igång med ryddingen / fixandet här hemma igen för idag S K A jag komma i mål. För jag orkar inte tanken på att starta en ny vecka med kaos… nej, ordning & reda ska det vara!

Och, som en del av det så har sängen fått nya kläder. Eller i alla fall kuddarna och jag fick verkligen härliga hotelfeelings då jag la mig i min vita krispiga säng igår kväll med färska orkidés på sängbordet.  Shoppade både den stora bakre kudden + örgotten hos H&M Home så de är ett tips!  och man måste inte köpa allt nytt, nya örgott räcker långt många gånger så de är dagens quick-fix-på-sovrummet-tips! 🙂  och jag är kräsen på sängkläder. Typ super kräsen. Sover egentligen bara i Lexington (älskar deras kvalitet) så när jag säger att örgotten från H&M är bra, ja då är de det 😉

Gucci gillar också den nybäddade sängen och jag är sååå avis på att han kan ligga där och mysa hela dagen.

Nu tror jag minsann att JIG har landat på norsk mark så ska sätta fart här och sen, då jag är klar, ska jag n.j.u.t.a. den här sköna söndagen till max!

Njuuut din dag du också!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HOTELFEELINGS.”

 1. Titti says:

  HM Home har mycket snyggt…har köpt en del som ska med till Thailand nästa vecka!
  Hoppas du får en fin-fin söndag.
  Här i norr fint väder!
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja visst har de?! Jag tror faktiskt att jag ska köpa med sånna här örngott till Phuket nästa gång vi reser ner för sängkläder är ju SÅ dyrt där nere (märkligt egentligen att det är det…!) . Så – ja, god idé att ta med ner! Och lyckliga lyckliga du som är på väg…. önskar att jag också var det. JIG kom hem från Phuket idag och vädret hade varit amazing. Njut din sköna söndag ! kram!

 2. Solveig says:

  Tack för tipset på örngotten. Ska köpa ett par stycken. Kan vara kul när barn och barnbarn ska sova över, de har ju ändå full hotellservice, haha
  Kram 75+

  • gizmolina says:

   Varsågod! 🙂 och vilken strålande idé att bädda med dem då du får besök !!! 🙂 kan tänka mig att du skämmer bort dem. Önskar dig en underbar dag! Kram!

 3. Mary says:

  Åh Anna-Stina, har inte varit inne här på ett tag men vill verkligen passa på att tacka för ditt strålande jobb du gör med den här bloggen! Det är verkligen en feelgood-oas att kika in i och man blir lika inspirerad och glad varje gång 😉 Stor Söndagskram på dig!♥

  • gizmolina says:

   Vet du att det här var den f.i.n.a.s.t.e. kommentar jag kunde få! Tusen miljoner TACK !!! 🙂 Åhh nu blev min dag ännu soligare! Jag tar till mig vartenda ord ! Önskar dig den bästa söndagen och tack vare dig blev jag riktigt peppad i mitt bloggande nu. Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *