Hotell i Göteborg?!


Jag står brevid en liten söt bäbis som sover gott i vagnen… Klänning från Zara köpt i Thailand.

Vi har varit och SUPER MYST hos Kjersti & Sunniva idag (berättar mer om det senare) och kom precis innanför dörren och nu pågår det matlagning här. Vi lyxar med korv & pommes idag. En favvis 🙂

Ska återgå till maten nu men har en fråga först:

Vi ska resa till Göteborg på till helgen och jag undrar om du har något bra hotell tips till oss? Vi vill gärna bo centralt. Scandic ´på Avenyn var det första hotel jag kom att tänka på men det finns kanske mysigare alternativ? Tipsa mig gärna! 🙂

Hoppas att du har lika vackert sommarväder som oss idag och att du njuter dagen!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Hotell i Göteborg?!”

 1. Jenny says:

  Hej Anna-Stina! Jag och min sambo hade också planer på att bo på hotell i göteborg till helgen. Lördage-Söndagen. Men det har visat sig att Iron maiden spelar där så varenda hotell är fullbokat. Vi har kollat på internet och vi har ringt ungefär 10 hotell. Det de har kunnat erbjuda är ett fåtal enkelrum. Men du kanske har bättre lycka i letandet. 🙂 Vänligen/ Jenny

 2. Michaela says:

  Titta på http://www.novotel.se/ Ligger kanske inte så centralt som på avenyn, men det är verkligen jättemysigt med vacker utsikt över vattnet 🙂

 3. Pia says:

  Jag är hotelloholic.. Älskar att bo på hotell.. Några av mina favoriter är.. Elite Plaza (Västra Hamngatan har jag för mig att gatan heter) Gbg.s bästa hotell (fem stjärningt) superbra service, trevlig champangebar och en av Gbg.s bästa restauranger i hotellet. Swea Hof, tror jag den heter. Park Aveny är också jättebra, även det ett Elite hotell.Bra barhäng på den italienska restaurangen på hotellet (som jag inte minns namnet på, hög kändisfaktor på gästerna och nära till Lipp, om ni hellre "hänger" där, även en fransk restaurang på hotellet som är trevlig. Stora uteserveringar mot Avenyn på båda. Förra sommaren öppnade Avalon som ligger på Kungsportsplatsen. Det har jag inte provat, men snygg hemsida. Känns helrätt. Pool på takterassen med bra om jag inte minns fel..Lycka till..

 4. Pia says:

  Pool med bar, skulle det stå..inte med bra.. blir så exalterad av hotell-pratet…

 5. Madelene says:

  Hej.

  Hoppas din dag varit bra.Jag håller med Pia Elite Plaza på västraHamngatan eller det nya hotellet på Kungsportsplatsen inte långt från Avenyn. Men det är konser på Ulevi i helgen så kolla uppförst.Jag och min lilla familj skall till Kolmårdensdjurpark vi åker på fredag efter middag när manen min kommit

  hem från jobbet och sen kommer vi hem på söndagen.

  Ha en fortsatt trevlig Onsdag.

  Kram Madelene(Landvetter)

 6. Rosa says:

  avalon hotel är helt klart stans bästa! mitt i stan, (kungsportsplatsen)trevlig personal och good mat! i like 🙂

 7. Caroline says:

  Måste tipsa om Hotel Avalon ett schyst hotel mitt i smeten med bra service, snygg design och en grymt god meny…Kolla in.

  Caroline

 8. Lina says:

  Jag måste tipsa om Gothia towers! Ligger mitt i gbg(Precis mittemot Liseberg vilket kan vara smidigt) Lyxiga och mysiga rum med underbar utsikt! Och frukosten.. Sååå bra, har inte bott på något hotell som har så god och stor frukost. Så det är mitt bästa tips!

  Om man har barn är ju Lisebergs hotellet överlägset! Så underbar och harmonisk miljö med roliga aktiviteter för de små. Vimlar av söta lisebergs kaniner 🙂

 9. Caroline says:

  First Hotell G ovanpå centralstationen tycker jag är ett jättebra hotell. Kanske inte den roligaste placeringen, men det är så fräscht där så jag gillar det…

 10. Johanna says:

  Hejsan!

  Har bott på ett litet urmysigt hotell som heter Hotell Vanilj och det ligger mycket centralt. Bra priser och ett jättemysigt kafe på bottenvåningen. Kan varmt rekommenderas.

  Många sommarhälsningar

  från Johanna

 11. Emma says:

  Jag tipsar om, precis som föregående, om Avalon samt Gothia Towers! Hoppas ni får ett rum, finns nog risk att mycket är fullbokat pga konserten! Kram

 12. Helén says:

  Åker själv snart till Gbg och kommer att bo på Avalon Hotel. Designhotell vid avenyn. Perfekt läge. Ha det så trevligt.

 13. Elinen says:

  Jag måste tipsa om hotell Gohtia Towers! Kom själv precis hem därifrån nu ikväll och det är varken första eller sista gången jag bor där. Frukosten är wonderful och likaså sängarna och badrummen! Kram

 14. AnnaStina says:

  Ni är underbara! 🙂 TUSEN MILJONER TACK för alla era tips! 🙂 Vi ska checka var vi kan få rum och eftersom JIG bott på Elite Plaza förut och varit jätte nöjd med det boendet så ska vi checka det först. Men den där konserten hade vi ju gärna sluppit.. 😉 Det ska bli SÅ kul att gå på "Grandma´s" som är en favorit butik! också NK så klart 🙂 och Liseberg.

  Kram på er och tack för att ni är så snälla och tipsar! 🙂

 15. EMma says:

  gothia tower helt klart:)

 16. stina says:

  Hotel Egger´s, på drottningtorget har en hög service!! Gammaldags och fint dessutom.;-) -Ha en trevlig helg här hemma på Sveriges framsida.;-)

 17. Ellinor says:

  Rekomenderar hotel Avalon med kanon läge,fantastisk mat samt en faboulus pool på taket.Solen gassar i Götet, så ett dopp i poolen kommer bli underbart!

  Ha en underbar vistelse i mitt kära Göteborg!

  Kram*

 18. Andy says:

  Som många andra rekommenderar jag Avalon om man har råd med det… Hotell Vanilj har jag hört mycket gott om också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *