Hur lange ska vi vara i Thailand?

Allmänt

168397-2478
Johanna star sa har jatte ofta. Hon vinkar och pratar till de som star nere / gar forbi. Ocksa ser ni den lilla blomsterkrukan ocksa 🙂

Phuket kl. 11.35, fredag fm.

Ni ar manga som fragar om hur lange vi ska vara?
&
Varfor jag inreder sa mycket om vi inte ska bo har for alltid?

Pa fraga 1 ar svaret: vi planerar att vara har fram till juli manad 🙂 Men allt beror pa visum. Jag och Johanna ska till "imigration" i Phuket town nu (typ om 5 min) och checka hur vi enklast fornyar de visum vi har som gar ut nu 3:e mars. Vi har fatt hora "100 olika" versioner om detta med visum sa det ska bli skont att fa lite mer klarhet i det 🙂 Men –  om allt gar som vi onskar sa blir vi har som sagt till juli.

Pa fraga 2 ar svaret: Jag ALSKAR att inreda och har ju det som "jobb" hemma sa for mig ar det bland det basta jag vet! 🙂 Vi skapar oss ett hem har eftersom vi ska bo har sa pass lange ( blir totalt ca 7 manade ) och eftersom vi har kopt lagenheten sa planerar vi sjalvklart att vara har manga ar i framtiden. Da blir det sa klart inte lika langa perioder som nu, men vi hoppas att vi kan vara har minst 1 manad varje ar 🙂

Och – vi kommer att hyra ut var lagenhet da vi inte ar har sjalva! Det kommer jag att skriva mer om har pa bloggen langre fram! 🙂

Nu har mitt hjarta vaknat och var taxi kommer strax sa nu far jag bara till ett till inlagg… men battre det an inget 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hur lange ska vi vara i Thailand?”

 1. Kristin says:

  Måste vara super skönt att ha ett sådant fint “andra hem” att komma iväg till ibland. Kram

 2. Emma says:

  Jag är den förste att skriva upp mig på er “hyra-ut-lista”!!! Jag visste inte att ni skulle behålla lägenheten utan trodde att ni skulle sälja den när ni flyttade tillbaka hem. /Emma

 3. Tina says:

  Gud så mysigt att få vara utomlands sådär länge. Vi funderar också på att åka med våran lilla knodd till hösten. Thailand skulle vart toppen det.. 🙂
  Vart är det lägenheten ligger??

 4. Anonymous says:

  varför så länge!? :O:P

 5. Charlotte says:

  Oj, ska ni vara borta 7månader nu, det hade jag inte fattat! Skönt för er, en riktig omladdning! STOR KRAM från ett kallt och regnigt Karlstad! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *