HUR MYCKET SNÖ SOM HELST!

Allmänt Casa Gizmolina

God söndag kära vänner! 

Är det inte märkligt att v.a.r.j.e. gång jag öppnar upp mig och blir bitte lite mer privat här på bloggen så tar någon chansen att sticka mig i sidan…. Varför är det så?  Är det en så härlig känsla att göra någon annan lite stött? ledsen? besviken? eller vilken känsla det nu är man vill locka fram? Jag förstår iNTE nöjet i det. Har aldrig gjort. Och kommer aldrig att göra.  Men, grattis!! Maggan, du lyckades faktiskt få mig att tappa stinget en stund igår då jag läst vad du skrivit. Hoppas det gör dig glad & nöjd. Och till alla er andra underbara bloggvänner: T.A.C.K. för den kärlek ni ger mig!

Och nu – ny dag och nya möjligheter!!!  Vi girls hade en soft kväll igår bara vi två utan TV. Istället så dansade vi loss till sån där musik som man bara måste dansa till, för att man inte kan sitta still (De vet du, Samir & Viktor m.fl….), och sen var kvällens lycka att se traktorn komma körandes.. Alltså om någon sagt till mig att jag skulle kunna bli så glad över en traktor för ett par år sedan så hade jag skrattat ihjäl mig och sagt att sannolikheten är typ lika stor som att jag får en unicorn i julklapp. Ha, ha. Men – i alla fall, traktorn dök upp runt kl.19.30, så jag sprang ut, flyttade bilen, och njöt av synen då han skottade vår gård. Det är äkta norrländsk happiness det! Ha, ha.  Och sen, efter att vi planerat årets jul-middags-lekar (vi kom på så många kul idéer!) så såg vi på Så mycket bättre (thank god för play funktionen som gör att man kan se allt när man vill) och alltså Kicki Danielsson… v.i.l.k.e.n. tjej!  Jag tycker att hon såg så fräsch ut och det värmde mitt hjärta för hon, om någon, har verkligen fått stå ut med mycket elakheter i sitt liv,  och jag älskade Eric Saades + Icona Pop´s tolkningar.  Såg du också? 🙂

Det har kommit kopiösa mängder snö i helgen… oh my… ! så jag har fått skotta mig både in och…

…ut…!  Och hur glad blev jag inte då jag hittade en VIT snöskyffel i butiken för en tid sedan? Hade aldrig sett det förr så ja, nu känns det i alla fall liiiit mer stylish att skotta. Ha, ha. 

Och alltså mitt älskade hjärta… mitt i allt igår kväll så bjuder hon mig plötsligt på detta! Hon bakade chokladtårtan på dagen och jag är så imponerad över hur snyggt hon lägger upp det på fatet med pepparkaka (som hon bakat) och allt.  Jag började nästan att gråta… av lycka och kärlek… 

Nu kommer snart min bror hit för att hjälpa mig med diverse fix så ska förbereda så att vi kan vara effektiva för senare i em så ska vi girls iväg på bio och se Paddington 2. Har du sett den?  Och just det, jag ska sladda förbi Toy´s R Us också för de har -25%(nästan) allt i hela butiken idag så ska passa på att shoppa lite julklappar för -25%  = pengar sparat.

Önskar dig en underbart soft & skön söndag! Relax & Recharge darlings! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 12 Comments

12 responses to “HUR MYCKET SNÖ SOM HELST!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Ja man undrar vad det är för fel på folk. Så trist läste kommentaren nu i efterhand. Du gör inte annat än att bara bjuda på glitter och verkligen förgyller mina dagar att få komma in här och läsa och njuta av dina bilder. Om man nu mot förmodan inte känner så, så är det ju bara att sluta läsa. Så fruktansvärt konstigt beteende. Keep Up THE gooood work och det är klart om du känner för att dela med dig av det mindre glittriga är det klart att du ska får göra det med om du vill utan löjliga påhopp. Stor kram

 2. Lena says:

  Men fy vilken trist kommentar. Läste också den i efterhand.
  Du som bjuder oss på så mycket glädje – alltid fina bilder. Nej usch och fy!
  Men oj så mycket snö ni har. Här i södra Sverige snöar det för fullt, MEN skall töa bort i slutet av veckan, grrrr
  Ha en fin kväll kära du

 3. T says:

  Får jag komma med en hobbyanalys? Jag tror att många är avundsjuka på ditt liv. Du visar upp så mkt glädje, resor, shopping och roliga happenings. Du skriver aldrig/sällan om jobb vilket får många att tro att ditt liv bara ör konsumtion och glammiga tillställningar på andra sidan jorden eller i Sthlm/Oslo och aldrig nått jobb. Vem skulle inte vilja ha det så? Jag skulle gärna leva så. Fast inget för mig OM det betydde att min man skulle vara ifrån mig och barnen 90% av tiden och sen få dyka upp som den roliga medan jag rodday allt själv hemma och då är ganska trött på att vara mamma/läxläsare/kock/piga/städeeska/taxi osv i all oändlighet. Har man aldrig levt det ensamma livet i ett parförhållanden ska man vara tyst tycker jag. Det var min analys Hoppas andemeningen går fram. Och glöm ej visdomsorden “Har man inget snällt att säga ska man vara tyst”. Ha en fin kväll

 4. Astrid says:

  God søndag til deg og dine Noen har glede av å såre Missunnelse kalles det Den styggeste unote ett menneske kan ha Hev deg over det Du er skjønn Flink og ikke minst en Glede for oss som leser din blogg Kos deg og tenk at vi er mange som bryr seg om deg De andre skiter vi i

 5. Unicorn says:

  Aldri kommentert før. Men nå! Giftige mennesker må ignoreres. De kan gjøre mye skade om vi lar dem. Jeg vet. Det er urettferdig. Men noen folk er sånn. Shake it off. Maggan har sikkert et himla trist liv som må angripe andre som bare prøver å spre glede og positivitet.

 6. Lize-Lotte says:

  Den svenska avundssjukan är stor. Lev livet, njut och ha det bra. Denna sura Maggan har säkert en trist gubbe och ingen livsglädje mm. Välj för dig ! Jag väljer för mig 🙂

 7. Frida says:

  Ja vad sjutton vill man med sådana där kommentarer? Jag förstår verkligen inte att det finns ett behov av att trycka ner andra. Tyck olika visst men såra inte andra människor medvetet. Tur att det finns karma… 😉
  Försök att skaka av dig hennes elakhet (jag älskar att du faktiskt skriver hennes namn och uppmärksammar henne i inlägget) och tillåt dig att känns Oslolängtan och saknad efter familjelivet med JIG. Det är helt ok att känna sig nedstämd oavsett hur bra man har det.
  Stor kram på dig fina vän, du är bäst!

 8. Jezza says:

  Världens största kram till dig Anna-Stina! Du är helt FANTASTISK, som orkar rodda allt själv som du gör, och med en sån stjärnglans. Det tro fasen det gör ont och känns grymt ensamt för dig imellanåt (jag beundrar dig som orkar; tror inte många fixat det som du gör)
  Det spelar väl ingen som helst roll hur livet ser ut runtomkring, det tro fasen man saknar sin livskamrat när man ses så sällan som ni gör.

  Kämpa på du fantastiska kvinna o ruska av dig elaka och avundsjuka kommentarer (för det är vad det är *usch*)

  Massa kramar!
  Jezza

 9. Anette says:

  Skjønner godt at du blir lei av at mannen er så mye borte . Synes det er fantastisk at du alltid er så positiv, du kunne virkelig “klaget” mere, det er tøft å være alene så mye! Du inspirerer og sprer så utrolig masse glede, håper du klarer å glemme sånne utrivelige kommentarer!! Gleder meg til all førjuls-bloggingen din! Stor klem fra Anette

 10. Berith says:

  Förstår inte din reaktion,du har ju inte precis något vanligt sju fyra jobb,din tillvaro som du beskriver den är väl ganska bekväm,det är väl självvalt att du och din man vill leva så,visst får man ändå känna saknad ,men det finns ju för och nackdelar med allt.Det var säkert inte så illa menat!

 11. Karin says:

  Ååå, vit snöskyffel! Vart hittar jag den?

  Tack för en fan blogg!!

 12. Karin says:

  Fin blogg skulle det så, autokorrekt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *