Hur ser drömbladet ut för er mamas?


Alla mammor: vad vill ni bli serverade i ert drömmagasin?

Som jag skrev häromdagen så har jag fått ett helt fantastiskt KUL och inspirerande uppdrag som kommer att förgylla min tid framöver ! 🙂 Och med anledning av detta så önskar jag er hjälp !

Jag undrar vad ni som har barn i åldern 0-3 år önskar att bli serverade i ett magasin / ett blad om barn ? Dvs vad vill ni helst läsa om ? vilka reportager är intressanta ? är det kläder? saker till barnrummet ? tips på inredning ? "sno stilen" från känsiar? barnvagnstester? tips till dok / kalas? etc etc ?

Jag blir super super GLAD om ni svarar vad ni helst vill hitta i ert "drömblad" om livet med barn ! 🙂  Det finns ju en del sånna blade redan, tex dessa:

 
Vad läser ni helst om i denna typ av blader ?

Nu står JIG och Johanna och väntar på mig ute på innergården. Vi ska ut på stan en sväng !

Happy lördag och STORT TACK för hjälpen !

P.S idag är det sista dagen att tävla, missa inte det ! 😉

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Hur ser drömbladet ut för er mamas?”

 1. Lotta says:

  Hei hei!.

  Jeg synes IKKE tester er interessant. Det kan Foreldre og Barn stå for:).Et kjedelig blad som er på vei ut synes jeg…

  Er det snakk om utvikling av et nytt blad , ville jeg satset på tips om interiør!.

  Ting man kan lage sammen med barna.

  Savner virkelig et blad med interiørtips til barn!.

  Og om det skal være saker for oss mamaer så er jo alltid klær og moeting Du er jo virklig flink til å finne alternativer til den dyreste klesstilen. Slike tips er gull verdt:).

  Blanding av mote, litt interiør, kansje noen mattips hadde vært topp.

  Det vil si et variert innhold i bladet:).

 2. Lattemamman says:

  Hej Anna-Stina! Här kommer en trogen läsare som är dålig på att skriva inlägg, men i dag känner jag mig manad! Jag älskar nämligen tidningar som Mama och Living!

  Jag vill helst läsa om inredning till barnrummet, kläder till både mamma och barn och så gärna titta in hos någon kändis med barn.

  För mig fungerar din blogg som en sådan tidning:-)

  Kram från Christina, mamma till Loke 4 år och Elmer 1,5 år.

 3. Åsa W says:

  Hej

  Jag tycker att Mama är en fulländad tidning, den har allt jag vill ha. Den kommer tyvärr ut för sällan så om du ska göra en tidning så kommer jag helt klart att handla ytterligare en.

  Ser gärna att det är "verkliga" reportage, interjuver med mammor från verkligheten blandat med kändismammor. Skulle också gärna se reportage om hur ett förhållande ser ut när man blir fler i familjen. Sen är ju alltid mode, inredning,mat och andra tips superbra!

  Åsa

 4. Lissan says:

  Utöver det som redan finns i dessa tidningar – saknar jag lite av följande:

  Skulle gärna vilja läsa mer om recept på goda vardagsmiddagar/mellanmål/snacks. Min fantasi brister totalt på just det, just nu. Och sen gärna om inredning i barnrum, tips på aktiviter att göra för en barnfamilj – kanske finns något nytt man ännu inte testat.

 5. ami says:

  Var med en tävla om en Luella tshirt i stl s/m på min blogg idag kl 15:00

 6. Bella says:

  Et blad med interiørtips, møbler, morsomme leker er ikke å forakte. Fine klær til voksne og barn i alle prisklasser og hjemme hos-reportasjer. Gjerne hjemme hos "vanlige" mennesker med spennende interiør. Samt intervjuer med gründer-mammaer. Alltid inspirerende å lese om folk som tør å satse på noe for seg selv, selv om de har barn :-)Barn er ingen hindring 🙂

 7. Pia says:

  Jag skulle gärna läsa om olika sätt att leva på. Familjer (eller ensamstående med barn) som väljer att göra större förändringar i livet. Flyttar från storstad till landsbygd, eller byter land. Olika familjekonstellationer. Hur firar man högtider? Hur är relationen till Xen osv. Homosexuellas familjebildningar med barn. Hur ser det ut i andra länder? Föräldraledighet, vab osv.

 8. Anja says:

  Frågestund i min blogg just nu! Ställ gärna en fråga, jag ska försöka svara på – ALLT! Puss och kram.

 9. Anja says:

  Frågestund i min blogg just nu! Ställ gärna en fråga, jag ska försöka svara på – ALLT! Puss och kram.

 10. Hilde says:

  Jeg elsker å lese hva kjendiser kler barna sine i!! Litt småpinlig, men kunne lest et helt blad fra perm til perm med hva Ingrid Alexandra har i klesskapet sitt hehe:-)Og digger å se bilder av Hollywoodbarna og hva de er kledd i…for ikke å snakke om hvilke vogner de trilles i:-)

  Kjedelige tester er uinteressant, så lenge pris teller såpass mye som i F&B. Er det uavhengig av pris og faktisk hva som ER best i test så er det bedre.

  Ellers så interiør til barnarom noe som fenger, og gjerne da noe annet enn IKEA og Sia også:-)

  Og barneklær vil jeg lese om, og da ikke bare HM og Lindex…så litt høyrere prisklasse er det ikke altfor mye av i blader syns jeg.

 11. Lisa says:

  Vill önska mig den fina pälsen….är den normal i storleken ? Vilken storlek tog du ? Kram och Tack !

  Apropå tidning om barn så tycker jag att det behövs lite mer tidningar om barn 3 år och uppåt – nästan alla handlar ju om gravid och bebis……men av erfarenhet så blir ju de små större och faktiskt MER krävande även om man inte tror det när man sitter med en kolikbebis i famnen ;))

 12. Matilda says:

  vilken härlig bild 🙂 .. känns som när mig när jag var mindre, hehe.

 13. Carola L says:

  Mattips, kalastips och sådant skulle jag vilja läsa om, pyssel med och utan barn vore trevligt och även hur man enkelt och billigt tar fixar barnens rum t.ex. Klädreportage och inredning får gärna innehålla riktiga budgetalternativ också, det tycker jag ofta saknas.

 14. Hej!

  Jag älskar att läsa om barnmode, inredning & prylar till barn. Det jag saknar i de flesta tidningar är tips på detta med normala priser… oftast skriver tidningarna om dyra saker som en mammaledig mamma med föräldrapeng inte har råd med i alla fall.

  Jag är dock en mamma som älskar vardagslyx/mammalyx o vill ha massa tips på det utan att det måste kosta skjortan! 😉

  Att hitta de små guldkornen i vardagen liksom!

 15. Ebba says:

  Tack gulliga/Vackra du för en underbar blogg.

  Jag skulle vilja läsa om vad som är typiskt för olika åldrar och faser barnet går igenom.

  Kram

 16. AnnaStina/ Gizmolinas says:

  TUSEN MILJONER TACK för hjälpen mina kära läsare! 🙂 Era svar är värdefulla för mig. Önskar er alla en underbar söndag. Kramar! 🙂

 17. Helt gratis! says:

  Vill du också få ett presentkort på h&m eller gina tricot HELT gratis? 🙂

  Enkelt bli medlem bara

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=652

 18. Linda Wiren says:

  Väldigt kul med en tidning för barn mellan 0-3 år. Tycker dock utmaningarna blir fler när barnen blir äldre och dessutom är tiden mer knapp när de blir äldre. Det är fler aktiviteter, fler kalas osv. Det jag älskar att läsa om är dock presenttips, klädinspiration både till mor och barn. Det är bra med repotage om vad man ska göra när barnen visar sitt humör lite mer en extra, vad gör man då. Tips om vad man kan göra på semestern. Vad är den perfekta aktivitets paketen till långa resan. Vad ska man tänka på när man ska utomlands. Vilka är de bästa inköpen av prylar till barnen. Har ju under årets lopp använt mig av vissa saker mer än andra. Har själv två barn 5 och snart 3 år gamla. Framför allt så vill jag läsa om positiva saker ja, saker som gör vardagen positiv. Din blogg är perfekt. Ditt positiva levnadssett och att du förgyller vardagen med extra mys. Det viktigaste våra barn kan få av oss är ju igentligen kvalitets tid.

  Lycka till med projektet…jobbet… thailand

  Kram Linda

 19. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK Linda för din trevliga kommentar och för fina ord som lyser upp min dag ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *