Hur tokigt & busigt som helst!

Allmänt

168397-1961
Prinsessan med blöja på huvudet 🙂 Idag har hon på sig body från PO.P (favoriten! har hur många som helst..), t-shirt + strumpbyxor från Burberry.

Jag och min prinsessa hade bara hur tokigt & roligt som helst i gången/hallen före vi skulle gå ut 🙂  Det var dags att byta blöja på darlingen och ofta när jag ska göra det så sätter jag blöjan på Johannas huvud som en liten mössa och det tycker hon är sååå kul 🙂

image1962
Min busiga darling 🙂

Johanna sov inte så mycket på dagen idag så hon somnade bums! när jag nattade henne vilket passar mig PERFEKT idag då jag är trött mama så nu ska jag….

1.fixa dipp och ställa in i kylskåpet så att det blir så där GOTT.
2.hälla upp chips i en skål.
3.fylla ett glas med isbitar & coca cola
4.ta ut Kinasnacks ur kylskåpet
5.landa i soffan med Aftonbladet & blader och sooooooooooofta! 🙂

Men först ska jag blogg ett inlägg till tror jag.. 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hur tokigt & busigt som helst!”

 1. Emma says:

  Åh, det hørtes godt ut! Men, hvordan kan du spise så mye “junk” og allikevel se så fab ut som du gjør? 🙂 Jeg legger på meg av noen få flak potetgull jeg…

 2. AnnaStina says:

  Haha 🙂 Jag lägger också på mig… Är bara så himla chips & dipp sugen dagen efter party 😉 Också håller man vikten bra när man har en 15 månaders prinsessa att springa efter heeeela dagarna 😉 Önskar dig en mysig kväll & TACK för komplimangen! Kram! 🙂

 3. Jessica says:

  Åååå vad gott det lät! Blev grymt sugen… 🙂

 4. Haha..du ÄR verkligen bakis! hahahahahahaha

 5. satu says:

  Ha hahahah – vad roligt ni verkar ha haft! =D

  Sådär brukar jag göra med min dotter när vi byter blöjor.. dvs jag lägger en blöja på mitt och en på hennes och hon skrattar så hon TJUTER varje gång… och jag med.. (det finns en orsak till jag gör det) och det är ju FÖRSTÅSS att lura henne att ligga STILL på skötbordet.. ;D

  ha haha vad roligt att se att fler sysslar med samma UNDERHÅLLNING!! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *