Hurra vad jag är glad!

Allmänt

168397-2292
Johanna på Naiharn beach i fredags. Hon har faktiskt börja ha på sig sina solglasögon en liten stund och det ser så sött ut 🙂 Sen är hon helt tokig i fotbollar (Elian – she miss you!) så som ni ser shoppade jag en häromdagen.

Phuket tisdag 8:e januari kl. 11.20 på förmiddagen.

Varför? Jo – för att jag Ä N T L I G E N kan blogga igen! 🙂

Vi har tagit en taxi till "internet resorten" och hjärtat sover sött i vagnen vid sidan om mig så nu ska här bloggas i raket fart! 🙂

Hjärtat har varit sjuk ett par dagar 🙁 så hon och jag har bara vara hemma och myst. I söndags var hon riktigt dålig, diaré och jätte matt… i går var hon lite bättre och idag verkar formen ännu lite bättre så det är därför vi vågat oss iväg ut 🙂

Tyvärr har de inte lyckats fixa internet på vår resort ännu vilket börjar irritera fler än mig och JIG… de flesta gäster går runt och är lite små irriterade över det faktiskt och det är ju inte så konstigt för de LOVADE att det skulle fungera för LÄNGE sedan och det enda besked vi vår hela tiden är att "de kommer imorgon….!" men denna "imorgon" vilket aldrig dyka upp för det har varit imorgon onsdag, imorgon lördag, HELT SÄKERT imorgon måndag och nu senast fick jag igår kväll besked om att det skulle ske imorgon = IDAG men som ni kanske förstår så är t.o.m. optimistiska jag lite tveksam just nu… men, men.. den som väntar på något gott!

Kom föresten på att detta är de 3 första veckorna i mitt liv som jag varit utan TV och det går mycket bättre än att vara utan internet. Vi ser på Fifi och Pingo och Molly på dvd om och om och om igen och ibland klämmer jag in en episod av "Desperate Houswives" också men det slutar nästan alltid med att jag somnar…zzz…

Solen skiner från en vackert klarblå himmel idag och det här hur varmt som helst och jag måste erkänna att jag faktiskt inte har längtat hem en enda sekund sedan vi kom hit. Jag bara njuter! 🙂

Nej, bäst jag bloggar på här med bilder nu så här kommer dagens:

"Vad du ÄR kommer alltid att vara viktigare än vad du gör."
/ Ur "En härlig bok".

Tänk på att "walk like you talk" och sträck på dig idag för du ÄR unik & fantasiskt! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hurra vad jag är glad!”

 1. Stina says:

  Håller tummarna för att ni får internet snart. Vet hur
  tomt det känns att inte ha tillgång till det. Ha en strålande dag och hoppas att Johanna är ordentligt kry. : )

 2. Sissa says:

  Så søt Johanna er med brillene:)

 3. Nettis says:

  Krya på dig Johanna..

  //Nettisen

 4. Princess Jessica says:

  Söta Johanna !
  Hoppas verkligen du krya på dig snart !
  Vi tänker på dig !
  Massor av kramisar från oss 🙂

 5. stina tirsen says:

  Vilken underbar bild på mitt barnbarn!Mormor Stina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *