I´m a blogaholic… !


Dolce & Gabbana spring -09.

Vet ni – jag har blivit en blogaholic ! för jag har MASSOR att göra idag men vad gör jag? jag sitter här och bloggar … ! Det är för att ni som läser gör mig så HAPPY 🙂 med er underbara feedback i kommentarer och på mejl. Ni är helt enkelt underbara, glöm aldrig det ! 🙂

I ♥ my blog !


Dolce & Gabbana spring – 09.

Nu ska jag skärpa till mig och fixa till här hemma innan jag hämtar hjärtat lite tidigare idag eftersom det är fredag och jag vill pussa henne a.s.a.p. ! 🙂

HAPPY fabulous fredag kära bloggisar !!

P.S köp hem en flaska cava och lite mörk choklad idag och lyxa lite i helgen 😉  och ett tips till er som inte dricker alkohol: det finns super fina flaskor med alkoholfri cider som ser ut som en champagneflaska på tex Meny. Jag brukar alltid köpa dem till vänner som är gravida / ammar etc. 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I´m a blogaholic… !”

 1. Linalotta says:

  Vilket härligt fredagstips. Tror jag ska ta dig på orden!!

  Ha en skön kväll och helg.

  Kram

 2. Cecilia says:

  Det är helt ok att du är en blogaholic. Då får vi läsare anledning att ta en paus på jobbet oftare och läsa dina inlägg 🙂

  Trevlig helg!

 3. Piratmamman says:

  Men det är ju bl.a. därför det är så roligt att läsa din blogg – för att du uppdaterar så ofta!!

 4. mikaelam says:

  Gud vilka fina outfits! 🙂

  Söt du är oxå, puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *