I´m busy så ni får en “pausbild”.


Den här vackra "pausbilden" kommer från samma "Chabby Chic" reportage som "dages interiörbild".

Phuket kl. 23.20, söndag kväll.

Jag sitter och går igenom alla 125 tävlingsbidrag så jag är minst sagt lite busy för varje gång jag ska utse en vinnare i mina tävlingar så får jag ont i magen… Jag fungerar nämligen så att jag tar till mig allt ni skriver så mycket att jag blir så känslomässigt berörd att jag vill ge er ALLA en väska. Men det går ju inte. Jag vet ju det. Så jag måste på något sätt utse en vinnare..

Tror jag måste ta JIG till hjälp och att vi får fixa någon form av utlottning för annars kommer detta att ta mig veckor 😉

Vill föresten passa på att säga TACK! för alla bidrag och för allt fint ni skriver till mig.  Ni ger mig massor med energi och jag är så glad över att jag har er som mina "bloggläsare". Ni förtjänar alla att vinna!

Återkommer snart… ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I´m busy så ni får en “pausbild”.”

  1. Elin says:

    Jag har nu läst din blogg sedan ett bra tag tillbaka men det var först idag som jag tog mig tid att läsa inläggen från allra första början och vilket sammanträffande att du har din rötter i norr och i Kalix då även jag kommer uppifrån Kalix 🙂 Kram

  2. Anonymous says:

    neej, du ska inte känna så, ta bara en i mängden,krams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *