I´m in heaven!

Allmänt

168397-373

Den här butiken låg precis vid entren till den stora supermarket vi var på igår. De sålde block, pennor, figurer etc att hänga på mobilen etc etc. Jag är sååååååååååå svag för ALLT sånt!!! Jag blir som ett litet barn som går runt i en godisbutik när jag går runt i sånna här butiker (och det blir jag föresten i Gucci butiker också… ;-))  och jag önskar att jag behövde 15 pennfodral med söta figurer på, klistermärken och typ 100 mobiltelefon"figurer"…..

Besöket slutade med att jag shoppade underbart söta brevpapper och de var sååå galet billiga, 2 kr per förpackning! Helt crazy! 🙂

Ballongen Johanna håller i fick hon då vi åt lunch på "K.F.C.". Det var faktiskt första gången jag åt där ever, har inte ens ätit där när jag varit i USA. Det var super gott! Jag åt små kyckligar små som popcorn och de var precis lika goda som popcorn 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “I´m in heaven!”

  1. Jessica says:

    Vilka superfina sommarklänningar ni har 🙂
    Underbart med alla söta, prinsessiga saker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *