I´M IN YOGURT HEAVEN.

Helt OK med lite red carpet . Och ja, lite onödigt att jag pratar precis då det knipsas bild….men, men…

På väg till banken, efter möte + hårstyling, så kom jag på att jag fått en invitasjon till öppningen av ny Yogurt Heaven vid Majorstukrysset och i den här sommarvärmen passade det ju helt p.e.r.f.e.k.t. med svalkande, god frozen yogurt! 🙂

Jag hade aldrig besök något av deras ställen tidigare så detta var ett helt nytt koncept för mig men Camilla, från Polhem PR, informerade mig om att det är denna yogurt man bl.a. ser Heidi Klum + massa andra stars trippa runt med i handen också är det ett SÅ coolt koncept! så hit måste jag ta med mig Johanna.  Man gör nämligen sin egen frozen yogurt! så man väljer själv hur stor / liten den ska vara, fixar toppingen själv och sen betalar man efter vad den väger.  Me l.i.k.e.!

Det finns mängder av olika strössel, jag fick för chokladpulver på min vanilj-yogurt….

…och check all härlig topping!  Mina val = blåbär, hallon / bringebær, jordgubbar och mini m&m´s.

M.u.m.s.!

Klockan närmar sig hämta-Johanna-på-skolan så ska ta och jobba på här. Sen är vi bjudna hem till vänner för mat + lek ute i det vackra vädret. Gäller ju att passa på. De pratar nämligen om regn till helgen….inte för att jag brukar följa med på väderprognoser men ändå…

N.j.u.t. din kväll fina du! 🙂

P.S  vad KUL att ni gillade förra inlägget. Då lovar jag att fixa fler sånna!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I´M IN YOGURT HEAVEN.”

  1. Milla says:

    Guuud så gott!! Det skulle jag vilja ha här i göteborg!
    Och din fina klänning, vart har du hittat den? 🙂

    • gizmolina says:

      Ja, det var verkligen gott ! 🙂 Vad kul att du gillar klänningen. Den kommer från min butik, men är från förra året…. Märke: Odd Molly. Önskar dig en underbar weekend ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *