i´m lovin´it !!

Allmänt

168397-138
Jag skyltade om på Gizmo & Co igår med vår nyheter från Bruuns Bazaar. Den super snygga jackan till vänster blir min favorit i vår! 🙂 Och toppen i mitten har jag redan använt hur mycket som helst, såå skön & fin till jeans!

I går var vi och åt på Mc Donalds jag, prinsessan och min prins och det blev en helt speciell upplevelse som gör att jag nu ÄLSKAR Mc Donalds! 😉

Vi hinner bara komma innanför dörren så kommer en tjej i röd piké fram till oss och säger "Hej och välkommen!" "Ni kan bara slå er ner så kommer jag strax och tar upp er beställning!" Ehh… jag trodde inte det var sant?!? Jag menar – vi var ju på Mc.Donalds, inte på B&M….

Sagt och gjort – vi hittade ett ledigt bord, satte oss och vips stod hon framför oss igen med block & penna! 🙂 Då var jag sååå IMPONERAD!!!

Hon tog upp beställning – sa att det det dröjer lite men att hon strax KOMMER MED MATEN. Vi var helt i chock då! Jag menar – det var t.o.m. kö vid kassan så det var inte direkt så att vi var de enda i hela restaurangen, klockan var ju 16 så det var tät trafik in & ut…

Hon kom med maten, hon tog JIGs kort, gick iväg och tog betalt, kom tillbaka med kvittot… Vi åt men var så imponerade att vi nästan inte kunde koncentrera oss på maten. Jag menar – jag som är upptagen av kundservice hade ALDRIG kunnat drömma om att jag skulle få uppleva den bästa servicen på Mc.D av alla ställen?!

Men inte nog med detta…

När vi ätit klart kommer hon fram med en bricka med kaffe och frågar om vi önskar ett glas efter maten?!

Jag var ju så klart tvungen att kommentera hur FANTASTISKT jag tyckte allt var och då sa hon att detta är något de försöker göra i mån av tid. My god – jag är SUUUUUUPER IMPONERAD!!

Och som sagt  – i´m lovin´it!!!!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “i´m lovin´it !!”

 1. josefine says:

  Jag är helt kär i jackan, vad kostar den?

  Jag blev också impad nu, jag har fått så mkt dålig service där men idag kom E hem med maten hihi!

 2. AnnaStina says:

  Ja, den jackan blir man bara kär i ! 😉 Minns inte helt men tror den kostar 2.299… Ska checka i morgon! Jag somnade i soffan i kväll så nu ska jag förflytta mig till sängen.. God natt kram! 🙂

 3. Mr D says:

  Låter som McDonald´s har blivit värsta lyxrestaurangen! Vilken restaurang var det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *