I´M STUCK IN MY HOME.

Min ljuvliga cashmere tröja i höstlig / halloween orange från Custommade finns så klart i min butik. 

Här sitter jag och tittar på X-factor med chips + dipp + ett glas vitt  fast jag egentligen ska vara på MMM for H&M lanseringsfesten på OCA + halloweenparty hos Moods of Norway i deras splitter nya butik på Karl Johan…  Vad hände ?   En reminder till er som inte har barn: party on!!! för plötsligt en dag är det inte lika lätt att gå ut genom den där dörren… man sitter fast,  och kommer ingenstans, hur gärna man än vill… 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “I´M STUCK IN MY HOME.”

 1. Kristine says:

  Så leit, men håper at du likevel klarer å nyte fredagskvelden hjemme. Det er sant det du skriver, ting er ikke alltid så lett å få til når man har barn…..

  God fredagskveld og god helg til deg!!
  Klem KRISTINE 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, eller hur? Vissa saker var lättare före barn 😉 Men jag fick en soft och mysig fredagkväll så inget ont som inte har något gott med sig ! Önskar dig en riktigt härlig weekend ! Klem !

 2. Johanna says:

  Förlåt alltså. Men nu har du påtalat hela veckan, (känns det som) att du skulle hellre varit där och gjort det eller nu skulle du varit på den lanseringen och druckit det. SHit. Vi fattar. VAd G.L.A.D över att Johanna “bara” är förkyld. Du lever ett mycket mer spännande liv än andra småbarnsföräldrar ngnsin kommer i närheten av och den enda du (faktiskt) tjatar om är att du skulle velat vara ngnannanstans.

  Ta vara på tiden med Johanna, en vacker dag vill hon inte hänga med dig mer. 😉
  Och eftersom du är egen företagare med flexibelt jobb (i mina ögon sett) så lär du nog hinna i fatt snabbt. Jag förstår att JIG är borta i jobb. Hade ni inte en barnvakt som dök upp när ni bodde i den förrförra lgh? Kanske dax att hitta en sådan, då klooning inte funkar. 😉
  Låt Johanna vara sjuk i lugn å ro. Så blir hon fortare frisk.

  Krya på er!

  • C says:

   Men det är väl klart man önskar man kunde vara ngn annanstans än hemma med sitt sjuka barn….framför allt för att d skulle betyda att barnet inte vore sjukt!
   Dessutom liiiite “dubbelt” att först skriva att hon ska chilla och inte tjata om att hon vill ut o i nästa mening skriva om barnvakt- man lämnar väl inte sitt sjuka barn till en barnvakt? Om d inte är ngt extremt viktigt…

   Krya på Johanna i helgen så möter ni måndag friska o krya!

   • Johanna says:

    Nä, men har man ett sådant jobb som AS så kanske man faktiskt måste vara på plats på vissa saker. Så tänkte jag. Å förkylning är ju en förkylning. Men det var såklart inte där jag tänkte mig en barnvakt… Men eftersom det påtalas hela veckan att det är saker som hon vill gå på å vara på, så kanske de är viktigt. Som du skriver.
    JAg tycker man ska vara tacksam att man faktiskt kan och får vara hemma med sina barn när de är sjuka, iaf i Sverige. I Norge vet jag inte hur det funkar.

 3. lajla says:

  Ja, det känns som att efter 6 år som förälder borde du ha kommit över de där känslan, allt man kan göra om man INTE har barn! För mig är det självklart hur livet som förälder är, barnen kommer alltid först, inget jag ens funderar över. Hade jag missat ngt pga sjukt barn hade jag aldrig resonerat som du gör…. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *