I´VE BEEN MISSING YOU!!!

Darlings, darlings!

Åhhh som jag har S.A.K.N.A.T. er och min älskade blogg!!!

Det som hände var att jag, efter en hektisk fredag då jag inte fick tid att blogga, satte mig ner i sjeselongen, sent på kvällen med ett glas vitt och BAM! så hade jag lyckats få vin över tangentbordet…. K.R.I.S.E. ! Så – sedan då har jag haft min mac på tork, stående upp och ner och på sidan och liggande med hårtork blåsande över sig och upp och ner igen men heeeelt utan lycka.  Eller den har alltid slagit på sig, men tangenterna har varit out-of-order.

Så – på morgon, efter att jag varit inom ett par ställen som varit fel, så hamnade jag till slut på eplehuset och eftersom det var HELT oaktuellt att lämna in min mac och få vänta 14 (!!!) dagar på en teknisk rapport (man kunde få 4 dagar också mot en avgift (som jag gärna betalat!) men det var också 4 dagar för mycket) så sitter jag nu här med ett ny-shoppat externt tangentbord ! och en hårddisk för nu måste jag lasta över ALLT från min mac så att jag inte förlorar nåt den dagen jag lämnar in den… Men alltså 4-14 dagar UTAN mac. Det går ju bara inte! och inte hade de någon lånemac heller (det var 14 före mig i kön till en lånemac)… Är det möjligen någon av er som vet om något ställe i centrala Oslo med snabbare service ?

fredag var vi girls på Disney On Ice och som vanligt så levererade Disney en fantastisk show!

Vi lyckades få tag i de b.ä.s.t.a. platserna! Allra längst fram vid isen. Amazing!!!

Och placeringen gjorde så klart att showen blev xtra kul att titta på.

Disney slår IKEA när det kommer till försäljning… Shit vad de omsätter! 

Nu är jag sååå efter schema här p.g.a. detta så girls – jag återkommer i kväll. Fram till dess får du sköta om dig och njuta dagen!

Själv försöker jag pigga upp mig med en smoothie + det här blogginlägget för min förmiddag toppades av både dålig service på Eplehuset och parkeringsböter (jag var 3 min sen. 3 (!) min.). Men – dagen är hyfsat ung så jag ska nog hinna tanka positiv energi! 🙂

Varma kramar i snöstormen!

L.o.V.e!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I´VE BEEN MISSING YOU!!!”

 1. Heidi says:

  Åh så herlig å ha deg tilbake! Har savnet mitt daglige Gizmolina-påfyll av pepp og vakre bilder. Ønsker deg alt godt og glem parkeringsboten 😉

  • gizmolina says:

   Åhhh så glad jag blir över att höra att jag varit saknad! Tusen tack för härlig kommentar Heidi! 🙂 Och ja, den där boten jobbar jag på att förtränga…

   Happy new week !!! Klem!

 2. Mari says:

  Har også savnet deg! Merkelig hvordan dette er……tenkte: hmmm hva har skjedd nå da? siden du ikke blogget 🙂 Stå på, flotte dame 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för pepp Mari! 🙂 och jag blir som sagt glad då jag hör att jag varit saknad. Min mamma ringde t.o.m. här på lördag och var så orolig… för hon vet att det är något allvarligt som hänt när jag inte bloggat… Men du – ett tips : följ mig på instagram också! för där berättade jag vad som hänt i helgen. Jag heter gizmolinas på insta.

   Önskar dig en magisk uke fylld av lyckliga stunder! Klem!

 3. Erika says:

  Måste bara tipsa om att lägga datorn täckt i ris! Riset absorberar upp fukten i själva datorn.

  • gizmolina says:

   Jag fick det där ris tipset i helgen också… Men tror du inte att den redan torkat? det var ju i fredags kväll det hände och den har stått upp och ner sedan då…. ? Oavsett: T.A.C.K. för tips!!! jag sätter stor pris på det Erika!

   Happy new week ! Kram! 🙂

 4. Marie says:

  Når jeg hadde problemer med Macen min leverte jeg den inn på Humac sitt servicekontor på Grünerløkka! Jeg husker ikke nøyaktig hvor lang tid det tok, men tror det ikke tok så mange dagene før de var ferdige med den. Så de har Express service også! Verdt å sjekke ut kanskje 🙂

  Ha en strålende tirsdag!

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. för tipset Marie ! 🙂 Jag var inom Humac på Vika igår men de hänvisade mig vidare till Eplehuset så därför hamnade jag där… Men jag ska absolut kontakta dem igen ang. express-service! Nu fungerar som TUR är min mac med det externa tangentbordet så låter prosjektet vila till nästa vecka…

   Önskar dig också en fantastisk tisdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *