I ♥ Daisy !

Daisy har funnit på Holmen i många år och sedan ca 1 år tillbaka så finns nu denna fantastiska butik även på Vinderen.

Jag blev som sagt SÅ glad så jag "upptäckte" butiken DAISY på Vinderen i förra veckan ! 🙂

Butiken är hur mysig som helst och här finns FINA kläder till både mor & dotter + lite interiör och söta små detaljer till prinsar & prinsessor.  Till oss mamas finns märken som : Odd Molly, Essentials, Chill Norway, Lexington Clothing, Rosemunde m.fl. och till de små: Burberry, Juicy Couture, Gant m.fl. m.fl. Barnavdelningen är STOR och urvalet är FANTASTISKT ! (‘Daisy som köper in har GOD smak !). 

Jag fick lust på "hurmycketsomhelst" till både mig & Johanna när jag var i butiken igår och VARSÅGODA, här bjuder jag på en liten "modevisning" från Daisy, ENJOY !! 🙂


Min vackra vän Miriam jobbar hos Daisy och hon är alltid lika SNYGGT klädd. Här visar hon en trench från Essentials som finns både i vitt & beige i butiken.


Miriams SÖTA prinsessor Madeleine (6 år) & Fanny (8 år) visar bedårande fina kjoler / klänningar från Burberry & Juicy Couture och det är inte helt omöjligt att ni ser Johanna i Burberry klänningen i sommar 😉


En riktig sötnos! Madeleine har på sig en FANTASTISK kjole / klänning i härliga färger från Seafolly.


Hur SNYGGA är inte dessa jackor från Quba Sails ? Passar helt perfekt till sommarens sjöliv på motorbåt & segelbåt.


Dessa vackra girls hjälper dig att hitta rätt bland alla fina kläder inne hos Daisy och här visar Miriam senaste nytt från danska Rosemunde ( linnet + koftan ) , och Pernille visar fram en snygg kjole / klänning som passar till sommarens fester.


Själv "fastande" jag i denna outfit för jag blev helt förälskad i armbanden från Otazu, topparna från Rosemunde och pälsvästen.. hade lite svårt för att ta av mig dem… 😉


Topparna från danska Rosemunde är helt FANTASTISKT sköna. De är i silke och sitter perfekt. Snyggast blir de då man mixar & matchar styles & färger så som jag har gjort med en singlett (ett linne) under en topp.  En kul sak är att jag var en av de första som sålde Rosemunde i Norge i min butik Gizmo & Co ! 🙂


Underbara skor till små prinsessor .

   
Miriam & Pernille visar fram godbitar från butiken .

 
Som sagt: hos Daisy finns MYCKET fint ! 🙂  och som ni ser så finns den FINA Odd Molly toppen jag "tjatat" om här på bloggen där också (i både vitt & beige) och nu med -30% rabatt !!! 🙂

Igår startade DAISY med -30% på ALLT  ( ej interiør + Rosemunde topparna) så mitt dagens TIPS till er som bor i ( eller i närheten av ) Oslo är att ta turen innom DAISY idag och shoppa FINA kläder till SUPER priser !! 🙂   HAPPY shopping !

Nu ska jag iväg till läkaren för jag är tyvärr i riktigt dålig form idag…

Tjing så länge ! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “I ♥ Daisy !”

 1. Pethra says:

  Härlig butik, får bli en tripp dit när vi ändå har vägarna förbi i sommar. Tack för tipset! Kramar

 2. Marie says:

  Hur länge har de 30%? Bor i Oslo men är på "Harry-tur" till Sverige över helgen. 🙂

  Tack för tipset!

 3. elin says:

  Å finaste Miriam, Fanny och Madelene 🙂 Så roligt att få se bilder på dem i din fina blogg!!

  Jag och min bästis Elin var aupairer i Oslo 2004 och Elin var aupair i Miriams fina familj.

  Tack Anna-Stina før en fin och inspirerande blogg 🙂 Läser den flera gånger om dagen.

  Tror allt jag får ta mig en tur upp till Daisy nu snart. Tack før tipset!!

 4. Mycket FINT som sagt… Skønt att du fick tid hos lækaren så snabbt, det blir ju bara værre utav att gå hemma och oroa sig! Krya på DIG nu ! Kram Pernilla

 5. Leah says:

  har inte läst din blogg så mkt men har du kvar din butik eller är den nerlagd?

 6. Cissi says:

  Vad var det för märke på barnjackorna, ursnygga!

 7. Vilka fina bilder, söta flickor! Jätte fina kläder och bra rea, älskar ju rea!! haha vem gör inte det.

 8. Sandra says:

  Någon som vet vad det är för märkte på den randiga väskan i fönstret hos Daisy? Så fin!!!

 9. Renée says:

  Shit vad fina seglarjackorna var! Som "gammal" seglare skulle jag nog inte kunna låta bli att köpa dem om jag hade haft barn, även om jag annars tycker det är riktigt onödigt att köpa dyra kläder till barn som bara växer o förstör 😛

 10. Anonymous says:

  Hei

  Den vesten du prøvde på Daisy var bare så utrolig lekker!! Hvilket merke var det?? Og god bedring med øyet ditt. Håper du snart blir frisk! Klem fra Nina 🙂

 11. Vilka underbara bilder du bjuder på 🙂

  Superfnt var du i tröjan du visade upp 🙂

  ser riktigt clean och fräsch ut 🙂

  Miriam byxor spg riktigt fina ut 🙂

  vart kan domkomam i från måntro ?

  söker utsvängda ljusa jeans 🙂

  ha en toppen helg

 12. TUSEN TACK för all positiv feedback på detta inlägg ! 🙂 Kommer bjuda på fler liknande inlägg framöver .

  Marie-

  De kör på med salget nu så du hinner dit då du kommer hem från Sverige 🙂 Klem ! 🙂

  Elin-

  Å så kul att du känner till Miriam & Co och jag blir jätteglad då jag läser att du är innom bloggen min varje dag. Tack ! 🙂 Happy weekend ! Kram! 🙂

  Pernilla-

  Ja, det var tur att jag gick till läkaren idag för jag märker redan att dropparna hjälper 🙂 Kram ! 🙂

  Leah-

  Jag har tyvärr inte kvar min butik sedan 2 år tillbaka men jag startar snart upp på nytt så håll utkik här på bloggen 🙂 Kram ! 🙂

  Cissi-

  Visst är de SNYGGA? Du finner namnet på märket under bilden på jackorna (skrev dit det senare i em). Kram ! 🙂

  Sandra-

  Väskan kommer från Lexington ! Kram ! 🙂

  Renée-

  Jackorna är SUPER fina ! och visst kan man köpa dyra kläder till barn för man kan alltid sälja dem när de blir för små 🙂 (eller spara till nästa eventuella barn…) Kram ! 🙂

  Nina-

  Jag missade att checka märket på västen.. 🙁 Men – du hittar tfn. nr till butiken på http://www.daisybarna.com . Ring butiken på Vinderen och fråga vilket märke det var? de kommer ihåg att jag provat den 🙂 Jag kan inte få den ur mitt huvud .. den är SÅ snygg.. 😉 Klem ! 🙂

  Vintageretroprinsessan-

  Kul att du gillar bilderna ! 🙂 Miriams snygga jeans kommer jag tyvärr inte ihåg namnet på… ? men hon har shoppat dem på Høyer butiken. Kram ! 🙂 P.S kan fråga efter namnet på fredag och komplettera inlägget med det.

  HAPPY WEEKEND allihopa ! Kramar ! 🙂

 13. Åh vad mycket fina kläder, blev helt kär i klänningen från Seafolly, helt underbara färger!

 14. Lisa says:

  Hej,

  har följt din fina blogg ganska länge men inte kommenterat innan. Mycket fina kläder, men kan du visa närbild på de fina armbanden. Och vet du var man kan hitta dem i Sverige?

  Hälsnngar från Lisa i Lund

 15. marlen says:

  Hej

  Är sugen på en väst har du ngra tips?

  mvh Marlen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *