I ♥ FRIDAYS.

Allmänt

Hos frisören idag runt kl. 10. Ny shoppade magasiner (engelska Red, norska Style mag + svenska Allt i Hemmet) och världens bästa miniräknare som inte är så speciellt mini 😉 Också måste jag tipsa om godaste smoothien hos Baker Hansen, den heter Energy. Love it!

Darlings ! 

Efter en mindre bra natt så har jag haft en riktigt B.R.A. start på min fredag hos frisøren. Herregud så skönt det var att få bort den fula utväxten ! Ingen kan striper / slingor som min Trond och jag fick massa energi av mina timmar hos honom och det behövde jag verkligen så nu känner jag mig klar för helg !  eller inte riktigt än då för jag har massa jobb att fixa först, men sen kan fredagsmyset starta !

Har bara en pytteliten jobbig sak att ta tag i också… som jag försöker förtränga… alltså det här med att ta tfn.samtal är inte helt min grej… därför älskar jag sms! och har alltid tfn på ljudlöst… men nu ska jag ta mig sammen och få detta avklarat och sen kan jag pusta ut.  Pepp, pepp !

Önskar dig en amazing fredag !!!  🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I ♥ FRIDAYS.”

 1. Mjo says:

  Hoppas inte frisören blir kräksjuk nu 😉 Det är många som tyvärr kan bli smittade om man går ut för tidigt.. Skönt att du mår bättre iaf! Happy Friday!!!

  • gizmolina says:

   Jag har inte haft kräksjuka så det är lugnt ! 🙂 Men dålig i magen har jag varit och ja, skönt att vara bättre ! Happy fredag till dig också !

 2. Lynetmor says:

  Hei, skjønner hva du mener med å snakke i telefonen. Min mamma og jeg har alltid hatt “telefonskrekk” som vi kaller det he, he. Ha en fin helg 🙂

 3. Amelie says:

  Usch,jag har aldrig gillat att prata i telefon. Älskar sms!

 4. Charlotte says:

  Men om du alltid har mobilen på ljudlös…hur får tex skolan tag på dig ifall Johanna blir sjuk?

 5. Hej!
  Jag älskar din rosa miniräknare, var har du köpt den? Måste ha!!!
  Kramar, Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *