I ♥ Odd Molly s/s -13 !


.

G.O.D.M.O.R.G.O.N. sunshines !

Hoppas att du sovit gott ?!

Min lilla sessa väckte mig tidigt idag men tack vare att solen strålar så känner jag mig hyfsat pigg trots att jag kom i säng så sent igår.    Det känns som att jag har varit borta i 1 vecka men det var ju faktiskt bara 1,5 dag. Tänk vad lite miljöombyte gör mycket med oss !   🙂

Av alla stands som jag var inom igår så stack ett verkligen ut och det var Odd Molly´s !  Jag säger bara W.O.W. !!! Alltså s/s -13 kolleksjonen är den finaste jag sett från dem tror jag. Den är helt fantastisk! så det var lycka att gå runt och hitta SÅ många snygga styles i deras fräscha stand.   Check it out:

Kul entré.

Love the dress

Hur snyggt som helst !

Norska agenten chillar.

Love the colours !

Pink + army = ♥

Check dekoren !

I´m in love with these dresses !

Så här får gärna min garderob se ut nästa sommar.

Visst ser det bra ut ?

Jag har självklart massa fler pics från mässan men de får ni senare för nu ska jag göra mig klar för dagen och jag riktigt längtar efter att gå på jobb !  Har öppet butiken kl. 12.00 – 16.00 och idag bjuder jag alla som shoppar för minst 1000 kr på ett g.r.a.t.i.s. lack från Deborah Lippmann. Så : happy shopping!!!

Önskar dig en helt underbar lördag !  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “I ♥ Odd Molly s/s -13 !”

 1. Camilla says:

  Åh blir såå H.A.P.P.Y av å se dette innlegget:) Helt forelsket blir jeg. Ser ut som det kommer masse fint ja. Love Odd Molly.Får du inn noe i høst fra Odd Molly? Håper du kan vise noen bilder for nå vil jeg shoppe:)Ha en super dag på jobb. Klem

  • gizmolina says:

   Ja visst blir man lycklig ?! 🙂 Allt är så f.i.n.t. att man dör ! I also love Odd Molly !! och ja, jag har köpt in höst. Ska fota och visa pics en dag snart. Önskar dig en fabulous lördag ! Klem !

 2. Jenny says:

  Jag har knappt varit i Oslo sedan jag flyttade därifrån, än mindre varit i din butik – men nästa vår skall jag besöka både den finaste sommarstaden + Gizmolinas – sååå himla mycket fint från Odd Molly! 😀

 3. Titti says:

  Oh my så mycket snyggt att se fram emot!!!
  Underbara färger….
  Strålande sol o mycket VARMT i Thailand.
  Har varit på marknad vid Burmas gräns….köpte fina smycken, o tre orkideér för 23 svenska kr.
  Kram Titti

 4. fru Svensson says:

  Va bra att du fick några mysiga dagar för dig själv.
  Den hallonröda klänningen du håller i ser ut att kunna vara min stil,får nog titta närmre på den en gång sen.
  Kram

 5. Peggy says:

  Vilka härliga bilder! och det ser verkligen ut som om att de här kommer att bli en av de bästa kollektionerna….den vita klänningen var ljuvlig och army jackan med broderier är ett “måste ha” 🙂
  Ha det fortsatt trevligt!
  Kram!

 6. Johanna says:

  Den långa vita klänningen vill jag gifta mig i, kommer du att ta in den? Kan du ev reservera en åt mig? Missade ju Valerie klänningen vill inte missa denna också! =)
  Ha det!

 7. Emilie says:

  Visste du ville elske kolleksjonen!!
  Trist at jeg ikke fikk dele det med deg:)
  Klem Emilie

 8. Elin says:

  Den korte hvite kjolen og den risa jakken på bildet ved siden av, bare MÅ jeg ha 🙂

 9. Elin says:

  Rosa!! Lett å få trykkfeil på iphonen…hihi

 10. Johanna says:

  Åååå min garderob får gärna med se ut så! Lovely!

 11. WOW, så mycket snyggt!! Har tyckte att OM haft lite tråkiga kollektioner de senaste åren, men detta…. WOW

 12. Trine says:

  Nei, Odd Molly er jeg skikkelig lei. Det samme om og om igjen. Nå vil vi se noe annet.

 13. Channal says:

  LOVELY!

  Blir helt sjuk… vill ha!

  KRAM Anna

 14. Vivvi says:

  Oh my så mycket snyggt! Tack för sneak-peaken 🙂

  Och tack också för din fina blogg. Läser nästan varje dag men är lite dålig på att kommentera. Så mycket fin inspiration och värme

  Kram
  /Vivvi

 15. ISLANDSMAMMA says:

  Jisssses vilka underbara klänningar 🙂

 16. M says:

  Hej tjejen!

  Landade igår natt efter en härlig men MYCKET varm vecka på Cypern! 🙂 Medeltemp i solen låg på +57 grader…! Nu har jag en massa härliga inlägg att läsa !!!! 😀

  KRAM!

 17. Anita says:

  Håller med dig, vad mycket snyggt i OM som kommer ut i våren 2013. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *