I ♥ shoes ! (+ ett tv-tips)


Kolla in tightsen, det finns liknande med dragkedja på H&M .

Jag har gått och kärat ner mig i dessa läckerbitar från Gucci….. 😉  Först såg jag dem i en annonskampanj och sen i en till och sen har jag sett dem i olika modereportage och det känns som att vi kommer att få se många "look-alikes" på just denna styl hos tex Zara, Bianco m.fl. 

 
Den svarta är snygg till fest och den högra funkar hela veckan…

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen ? Nu är det strax dags för mig att gå och hämta darlingen och jag som tycker att jag precis varit och lämnat?!  

Men först ett TIPS :

I kväll mina vänner får ni inte missa "Semestersvenskar" på svenska TV4 kl.20 för de följer ett gäng partykillar som bodde på vår resort då jag & Johanna var där nu i januari/februari . Vi fick veta att de skulle filma oss (+ många andra av våra grannar/naboer)  så vi gjorde oss fina och gick ner och satte oss i restaurangen och  väntade och väntade…. men när de till slut dök upp så hälsade de bara på oss med avslagna kameror och sen gick de upp på killarnas veranda och filmnade dem i jacuzzin istället. Snopet ! jag som trodde att vi skulle bli filmstjärnor… 😉

P.S missa inte tävlingen.

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “I ♥ shoes ! (+ ett tv-tips)”

 1. Elin says:

  Jändrans vilka hetingar!! 🙂 Riktigt läckra!

 2. pangis says:

  Ni hade klart platsat som filmstjärnor!:-) Hoppas jag hinner se det, föräldramöte.. Men nu tänkte jag att du skulle få lite insideskvaller eftersom jag får tips och inspiration av dig: Laila Bagge och Niklas W..är tydligen ganska seriösa i sin relation, i allfall så sitter han barnvakt till hennes son och hämtar och lämnar honom på dagis. Det låter man knappast vem som helst göra.. Tyvärr åkte dom ut så det blir väl kanske torrt med info framledes men hör jag ngt så..:-) Kram och fortsatt härlig dag till er.. ingen sol i sikte än här men..snart så:-)

 3. Anna says:

  vad snopet 😉

  Ska kika i kväll om jag hinner, hoppas du och lilla sessan får en fortsatt nra dag!

  kramar

 4. amanda says:

  aw, älska svarta skorna ;O

  fyfan läckra..

 5. Sjukt snygga skor! Föll nog mest för det svarta paret. Har svårt att välja någon annan färg när svart finns som alternativ…

  Hoppas dagishämtningen gick bra! Kraam /Katta

 6. Ida says:

  Den svarta var riktigt läcker! Fast när jag tänker efter… "Den svarta är snygg till fest och den vänstra funkar hela veckan…" Är det inte den svarta som ÄR till vänster? :S Det kanske var meningen att detskulle vara så men rätta mig om jag har fel, haha. 😀 Kram //Ida

 7. Mischa says:

  Sjukt snygga skor! =D

 8. Zandra says:

  Riktigt snygga skor! Köpte tightsen från H&M i går känns som dem är i bra kvalitét för att kosta 98kr oxå, kul 🙂

 9. Snygga skor, skulle man ju inte tacka nej till direkt!

 10. mikaela says:

  ååh , looove the shoes !

 11. Emma says:

  OH MY GOD! Vilka skor, jag tror jag dör!

 12. therese says:

  damn! dem svarta skulle inte vara helt fel :O

 13. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! KUL att ni också gillar skorna. De är verkligen "to die for" 😉 Tror jag ska börja spara…

  Hej Pangis-

  Så UNDERBART med lite insideinformation, I love it ! 🙂 och jag ser fram emot mera… 😉 Önskar dig en flott torsdag ! Kram 🙂

  Hemma hos Katta-

  Ja, de svarta är helt klart vinnarna ! 🙂 Kram!

  Hej Ida-

  Ha,ha jag ser nu att jag skrivit fel, det går lite fort ibland då jag bloggar 😉 Bra du håller koll på mig . Kram ! 🙂

  Hej Zandra-

  Grattis till snygga tights ! Kram 🙂

  Happy torsdag på er! Kram ! 🙂

 14. Jossan says:

  Tittade på Semestersvenskar igår och tänkte att det måste vara där ni bor och ja, nu när jag läser din blogg så var det ju så. Vilka lirare 😉

 15. Sunny says:

  Aah vilka skor! Vill ha vill ha vill ha!

  Sen såg jag Semestersvenskar och nu vill jag åkta till Thailand! Vill åka vill åka vill åka! 😉

 16. Em says:

  Såg semestersvenskar och är såå sugen på att åka, men gravid nu så det får bli i framtiden.

  Synd att dom inte riktade kamerona mot er i stället för "stekarhögen". Kändes lite väl omoget att behöva visas i tv.

  Trevlig torsdag!

 17. grymt snygga skor! frågan e bara hur man ska kunna gå i dom :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *