I ♥ VIPPE EXTENSIONS.

No mascara ! 

Åhhh som jag ä.l.s.k.a.r. mina vippe extensions som jag gör hos Pille Joosep studio. De räddar alla stressiga mornar då jag inte hinner sminka mig, de gör att jag känner mig snyggarebeachen (eftersom mascara tokrinner i värmen…)  och sen är det så otroligt skönt att vakna och se sminkad ut för det gör absolut att jag känner mig både piggare & fräschare! Så detta är helt klart dagens tips från mig till dig!

De första 48 timmarna ska man inte få vatten på sina vipper, 

….efter det kör man på som vanligt. Men – med oljefri make-up-remover.

Nu: middagfix (vi kör chicken paneng idag med tanke på förra inlägget…) sen 1:a turningen för Johanna för den här terminen. Hörde jag vardag?  Men – i morgon är det freeeeedag. En härlig känsla! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “I ♥ VIPPE EXTENSIONS.”

  1. Så fint med dina fransar=)
    Blir så sugen på att fixa mina igen nu =)
    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *