I DID IT AGAIN!

positive-quotes-13

Dagens pepp.

Gooodmorgon sweeties! 

Ny månad! Nya möjligheter! Och, alltså nu måste jag få skryta lite för jag är sååååå otroligt super nöjd över att jag har kommit mig igång med power walks! Igår var jag ute på min runda för 3:e gången sedan i fredags och det är mer än jag tränat på ja, nästan precis 1 år tror jag. Eller nej, det är mer!  Men strunt samma, det viktigaste är här och nu och framåt och nu är jag igång. Wohoooo!!!

Och det är ju så otroligt skönt att gå runt för sig själv. Det rensar huvudet, ger frisk luft, jag bränner förhoppningsvis lite fett (ni minns bilden med mig i folkdräkten… det här fettet behöver v.e.r.k.l.i.g.e.n. brännas!!) och, bäst av allt: det ger mig härlig energi!  Men idag har jag ont i kroppen alltså. Puh… så får se om jag kanske tar en vilodag. Min stackars kropp måste ju ha fått en hjälp-vi-rör-på-oss-chock! Ha, ha. 🙂

13321608_10153559351825796_8294534810234489697_n

När man stannar upp och ser sig omkring så är livet otroligt vackert…!  Knipsade den här bilden nedanför vårt hus på min walk igår.

13333005_10153559353075796_5871854919391908370_n

# s.t.o.l.t.  # nöjd # powerwalk  (solbrillerna från Michael Kors är shoppade på Bangkok Airport).

Jag påbörjade ett inlägg från gårdagens trevliga 80-års firande av min älskade pappa sent igår kväll men somnade…zzz… Så – tar bort det och gör ett nytt senare för nu mina vänner ska jag ge mig ut i trädgården och jobba för solen strålar (efter nattens åskoväder) och det är en fantastiskt vacker sommmardag! Tänk att det är juni nu! Love it!!!

Önskar dig en magisk onsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I DID IT AGAIN!”

 1. Lena says:

  Härligt att du kommit igång…. !!
  Ha en fin dag i solen 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Lena! 🙂 Det känns verkligen fantastiskt härligt!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag ! Kram!

 2. Pia says:

  Mitt tips – växla mellan en ordentlig snabb pw ena dagen och en mer meditativ promenad nästa dag då mer fr att njuta och få lite flöde i kroppen. Och varför inte en lätt nybörjar yoga på din fina altan finns massor på youtube då får du inte ont i kroppen. Tipsar gärna om du är intresserad.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för tipset Pia! 🙂 jag tänkte faktiskt att jag ska ta en walk in till stan idag. Bara för att känna att jag gör “någonting”. Allt är ju bättre än inget… Men alltså yoga… jag har fått för mig att det är allt för lugnt för mig… ?! men kanske jag ska testa en dag? Men först: fokus på power walks. En sak i taget! 😉

   Önskar dig en underbar dag fylld av solsken! Kram!

 3. Elisabet says:

  Heja dig! Det är så skönt när man känner att man är igång och det är ett “måste” i kroppen att få någon form av motion. Njut av solen och juni! Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för pepp Elisabet! 🙂 Ja, det känns verkligen fantastiskt att vara igång. Och nu då jag bloggat om det så måste jag ju fortsätta… = perfekt! 😉

   Önskar dig en härlig dag fylld av solsken! Kram!

 4. Camilla says:

  Ja virkelig herlig å røre på seg,hadde regnvær her men ut allikevel, lovely følelse etterpå.spennende å følge deg og ditt nye liv, fantastisk fint dere har det

 5. Trevlig läsning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *