I DID IT!

Allmänt

1379345_10152594438805796_1560068044734525719_n

Jag köpte nya träningskläder häromdagen men det var ett big mistake att gå för långa byxor, tyckte de var obekväma att springa i, så måste fixa nya kortare (lämnade kvar mina i Phuket..), min Juicy dress med bling bling var föresten en julklapp.

OMG! det är knappt jag själv tror det… men – jag kom nyss hem från gymmet! Ja, men eller hur? man tror nästan att jag skämtar. Ha, ha. Men det gör jag absolut inte! för idag hände det…!  För 1:a gången på ca 9,5 år (!!!) så satte jag min fot på ett gym här hemma i Oslo och jag överlevde! Hurra!!!

Men det satt lååååångt inne att komma sig dit alltså. Oh my… Tror det tog 40 min bara att få på sig kläderna…  för det är en helt annan grej att gå och träna här hemma än i Thailand (där jag tränat flitigt de senaste gångerna vi varit där) , här blir det ett SÅ mycket större prosjekt till skillnad mot där då jag tar på mig träningskläderna hemma, tar min vattenflaska i handen och trippar över bron till gymmet, springer på löpbandet & kör styrka helt själv, utan någon eller något som stör också slår jag av ac´n och går hem igen…   Men här, där det är vinter, så ska kläder på, ytterkläder på, skor + vatten etc med i en väska och sen ska man uuuuut, i snökaoset…  Det är lätt att droppa det alltså! och det är precis vad jag gjort efter att vi kom hem för 2 veckor sedan men idag bet jag ihop över och under käken som Paolo Roberto brukar säga också kom jag mig iväg och det är jag sjukt stolt & väldigt, väldigt nöjd över!

10897970_10152594470450796_7463680836884104098_n

Så här svettig såg jag ut då jag kom hem och ja, när man ser mina fluffiga armar så förstår man att jag vill träna så det känns skönt att vara igång för jag behöver det v.e.r.k.l.i.g.e.n.  

Och ja, jag kände mig som bambi på hal is då jag gjorde entré på gymmet för 1. jag hade aldrig varit där, 2. det är ett obemannat gym så det finns ingen personal som tar emot och visar hur saker fungerar (som på SATS där jag alltid tränat tidigare) så – jag fick fråga mig fram hos de som var där och tränade. Var lämnar man ytterkläderna? Hur får man igång löpbandet? etc.. Men det gick bra det också! Bara man frågar så får man ju svar! 🙂  (men ok, jag gillade det inte helt, för jag känner mig mest bekväm då jag har kontroll på grejerna… men det är en 1:a gång för allt…).

10403027_10152594471120796_101535320835807975_n

Detta är då verkligen inget att skryta med, absolut inte, men,  30 min på löpbandet är i alla fall bättre än ingenting! och det är vad jag orkar just nu men målet är att öka så att jag strax kommer upp i 45 min. Det borde jag absolut fixa!  (får ta några fler power walk pauser bara…). 

Och du, kan jag så kan du !!! så jag skickar massor med pepp till alla er där ute som precis som mig tycker att vägen till tränings studion är hur l.å.n.g. som helst. Tag sats och kom dig dit för när du väl varit där så vill du tillbaka…!

Nej, nu ska jag ta och äta lite och jobba på här. Får passa på när jag fylld av sån härlig energi! 🙂

P.S lova att ni påminner mig om träningen om ni märker att jag glömt bort hela grejen om några veckor för det är lättare att sluta än att börja…

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I DID IT!”

 1. Nettisens says:

  Grattis till att du tog steget efter ett “par” år på bänken 🙂
  Jag drog också igång precis innan nyår & kämpar verkligen för att den där viljan ska finnas kvar i min kropp (träningsviljan alltså)
  Bra kämpat & massor av pepp vill vi ha 🙂
  Stora kramar till dig & ditt nya tränings jag i Oslo!

  Tingeling // Nettan

 2. Em says:

  Så flink du var! Fordelen med å begynne i januar er jo at det blir lysere og lysere for hver dag som går, og da også enklere å komme seg ut på trening. Selv har jeg ikke vært på Elixia siden midten av oktober..! 15 uker med svangerskapskvalme har hindret alt som heter fysisk aktivitet, så nå er jeg så klar for å komme i gang igjen snart! 🙂

 3. Ida Marie says:

  For et sporty og bra inlegg 🙂 Kom i gang med treninga forrige uke, hardt men deilig etterpå 🙂 kjøpt inn treningstøy med farver som gjør noe med å føle seg fresh og sporty 🙂

  Et tips er å få med seg noen å trene sammen med, da vil man ikke være dårligere og da er det lettere å komme i gang 🙂

  Å har man trent litt i uka så smaker de glassene med bubbel eller vin extra godt i helga 🙂 hihi
  You rock girl!

 4. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Åh vad BRA du är!!! ☆☆☆
  Jag ska också, ska bara först du vet. Nej, men jag ska på en stor leksaksmässa i Tyskland på söndag och är borta i över en vecka, men sedan, då ska jag också börja! KRAM finaste du ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *