I DIT IT AGAIN!

16105637_10154144100245796_5695502782658932695_n-1

Det var freeezing idag så dunjackan fick åka på, en tunn lätt sak från Kapp Ahl. Och mina solbriller kommer föresten från Michael Kors.

Var tvungen att lägga upp ett bildbevis från dagens pw. Ha, ha.  Men nu dröjer det till nästa, kör inget under helgen så next time blir måndag om vädret bjuder in till det.  Nu ska jag ta och sladda in till stan en sväng. Har några ärenden att fixa och passar på nu då det pågår playdate här hemma.

N.j.u.t. dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I DIT IT AGAIN!”

 1. Sofia says:

  Snyggt jobbat!! Vill bara i all välmening tipsa dig om Olga Rönnbergs värld. Du kanske redan är påläst om hur du ska uppfylla ditt mål men om inte så Mamma.fit där finns massor av tips och och intressanta saker att lära sig om sig själv. Lycka till med din resa!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för lycka till & pepp Sofia! 🙂 och tack för dina tips! Jag går inte in i detta så mycket så att jag sitter och söker tips om hur jag ska gå ner i vikt. Tänker istället att jag startar med power walks och slutar med snacks i veckorna som en start. Men om det inte hjälper över tid – ja, då går jag helt säkert ALL in med alla tips jag kan hitta! 😉

   Önskar dig en underbar weekend fylld av lyckliga stunder & solsken! Kram!

 2. Pia says:

  Bra jobbat ! Kom ihåg att skriva in i almanackan så det finns plats för en pw och målet med 3 ggr i veckan är en bra början. Men du vet väl att viktminskning främst är matvalen och matbortvalen ! Men prata aldrig om viktminskning med J. Kommer ihåg kusinen spinkig 7-åring som bara ville ha lång kjol för hon hade feta lår, hmm mamman bantade !

  Du kommer uppnå beach -17 !

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för pepp Pia! 🙂 Alla mina pw´s kommer absolut att skrivas upp och ja, mycket sitter i maten som därför har jag som mål att sluta med snacks i veckorna. Det är en bra & lagom start för mig.

   Önskar dig en helg fylld av glädje, solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *