I L.O.V.E. GIZMOLINA!

13129522_1548268108809828_267803589_n

Godmoooorgon! 

Alltså jag var så besviken igår kväll. Kände f——n, j—–la skit också.Var s.u.r.!!! så sur att det gick ut över Johanna… Loggade av blogg, mac, i-phone, you name it. La mig på sjeselongen med ett glas vitt och hamnade framför filmen En Shopaholics bekännelser. Blev avis på andra som tjänar stora pengar på sina bloggar och som jag tycker bloggar mindre än mig och inte förtjänar det. Ett bittert osunt tänk. I know. Men sånna tankar kommer. Så är det bara. Sen, när jag vaknade framför TV´n mitt i natten och gick upp och la mig så var stegen upp trappen tunga och det  enda jag tänkte på var att i morgon ska jag dra täcket över huvudet och ligga där.  Så det så!

Men alltså så kan man ju i.n.t.e. ha det!!! för ett mejl från en (!) samarbetsparter ska inte få mig att ge upp. Tvärtom!  Så – idag är det en ny dag med nya möjligheter och nu håller jag 100% fokus på hur enormt mycket glädje min blogg ger! Jag tänker på alla f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. möjligheter den ger mig som inte genererar pengar i plånboken, men – som kryddar min vardag och sprider glitter…. De där små sakerna som att jag blir inbjuden till kul event (herremingud så mycket roligt jag fått vara med om!), det att det ibland kommer en surprise i posten med ett fint kort om att ett stort varumärke gillar det jag gör och vill visa uppskattning för det. Glömmer tex. aldrig då det kom en snygg kille från H&M och ringde på dörren med ett vackert paket där  H&M bjöd in mig till att vara en lucka i deras julkalender! Jag menar hallååååå!!! H&M liksom! och på kortet stod det: H&M ♥ Gizmolina !  Eller då jag fick välja ut mina favoriter hos skokedjan Bianco och hade min egna hylla + bild av mig själv i alla deras butiker. Bara en sån sak! Eller – då jag reste med Lindex till Stockholm och var på Missoni visningen ute på Djurgården… Och – alltså turen med Kapp Ahl till Stockholm då vi var på Fotografiska och fick se deras fantastiska kollektion på en urläcker catwalk och alla fina Kapp Ahl favoriter som jag och Johanna får möjlighet att trippa runt i. Och mina samarbeten med Lexington, Indiska, Soup Store, Ving, Accessorize, Monsoon, Rapunzel of Sweden, Pille Joosep, This Is PR, Polhem PR, Spalt PR, Mildh Press, Patriksson Communication, Polarn O. Pyret, How to Kiss a Frog, Livly  m.fl. m.fl. m.fl.  Jag.är.TACKSAM.!!!

Och – i.n.g.e.t. av detta hade jag fått vara med om det inte vore för min blogg. Och det mina vänner, det är jag från djupet av mitt hjärta SÅ glad, tacksam, smickrad & rörd över!  Men – viktigast av allt – dialogen med er läsare! I looooooove it!!!! mer än ni kan förstå!  Ni känns som kunder i min butik och när jag skriver till er så är det mitt sätt att visa att jag sätter enormt stor pris på att ni besöker just mig.  Ni öppnar dörren till mitt universum när ni klickar er in hos mig och här inne, här ska kärleken blomstra, inspiration spridas och vi ska stötta, peppa och ge varandra det vi behöver för att varje dag ska få en liten guldkant!

Så – på dagens to-do-list:

Preppa för att 2017 ska bli ett fantastiskt bloggår på ALLA sätt…!

IMG_6672-640x640

En av alla fantastiska resor…. 

17-okt-2009-045_57452756

Åren går…vi girls består…!

11-dc-2011-072-440x293

Ett minne för livet…

Tusen miljoner T.A.C.K. till alla er som ♥ Gizmolina & till mina BÄSTA bloggläsare för att ni finns. Love you!

Och du – nu jäklar köööör vi!!!  because nobody put´s baby in the corner….! 😉

Kramar & Kärlek!

P.S min e-mail address i maginalen är FEL! den som gäller är: annastina@gizmolina.com  

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “I L.O.V.E. GIZMOLINA!”

 1. Elisabet says:

  HÄRLIGT! Vilket peppinlägg till dig och oss! Heja!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner TACK Elisabet! Från djupet av mitt hjärta! Nu smiler jag, för 1:a gången sen igår! 🙂

   Önskar dig en magisk dag fylld av glädje & you goooo girl! Kram!

 2. Caroline says:

  You go gizmolinagirl

 3. Åsa says:

  Var det en “samarbetspartner” som skrev den ointelligenta kommentaren… haha ska man skratta eller gråta?! Då var det ändå mindre att bry sig om.. för så oproffsigt!

 4. Pia says:

  Nu tittar jag in här !

  När anser alla “sponsorer” att det finns en värld en penningstark värld utanför de som är 25-30.

  Klart du skall fortsätta! Du peppar oss så nu får vi läsare peppa dig med glitter och glamour ! Och din fina familj är din värld som ger dig styrka och glädje1
  Unaa dig en fin blombukett med något extra idag ! Kram

 5. Yvonne says:

  Kramar i massor, skickar en vacker blomma och en flaska bubbel via nätet (ha ha)

 6. Camilla says:

  Er så glad hver dag jeg titter inn her til deg og du har postet ett magisk fint innlegg med masse pepp glitter og glamour. Du må fortsette, har fulgt deg siden johanna var så liten som på bildet her minst og elsker gizmolinas

 7. Anna says:

  Din glittrighet behövs. Så fortsätt snälla. Kan du inte se bloggen som en dagbok över ditt liv snarare att den ska generera pengar? Jag läser färre och färre bloggar för de blir allt mer redaktionella som månadsmagasin (tråkigt tycker jag, då köper jag hellre en tidning) medan du har kvar din glada personliga touch och det gör att jag klickar in här varje dag. TACK! Jag önskar dig en härlig lill-lördag!

 8. Åh – vad skönt att det känns bättre!
  Och vilket sammanträffande att du skrev “nobody puts baby in a corner” för när jag gick in genom huvudentrén idag på universitetet (efter en härlig lunch med min bästis) så läste jag precis dom orden som Karlstads universitet har över huvudingångens dörr – så himla roligt citat och kul att ett universitet valt att ha det i stora bokstäver vid dörren 🙂

  Kram och ha en fin dag!

 9. Anonymous says:

  Hallo

 10. Miz says:

  Men alltså..din man verkar ju tjäna multum!! Varför hänga upp dig på det.. passa på att göra det du tycker är roligt samtidigt som du kan leva i enorm lyx jämför med så många andra!

  • C says:

   Jag är inte AnnaStina men såhär tänker jag – jag är/var i ungefär samma situation som AnnaStina (om jag nu förutsätter att det du skriver stämmer, att hennes man tjänar väldigt bra, själv har jag dålig koll på det :-)) men jag tror att för sin egen skull måste man göra ngt eget och tjäna egna pengar…eller så är det för mig! Visst, mina pengar “behövs inte” men jag är ändå stolt över det jag gör och de pengar jag tjänar! Att leva som en lyxhustru passar inte alls….och jag tror att de som inte gör det tror att det är roligare än vad det är på riktigt…

 11. <3
  Varför inte starta din egna blogg portal/agentur och arbeta med annonser och bloggare/influencer e tc ? det skulle du säkert göra en succe med (=
  Kramar

 12. Carola says:

  Hej,

  Är inte själv någon bloggare men vet inte ifall det finns något matnyttigt i den här kursen? https://app.coursio.com/store/betterbloggers/smart-social-business

  Googla på traningsgladje.se så vet jag att hon skrivit tips på hur man kan tjäna pengar på sin blogg.

  Lycka till!

 13. Frida says:

  Ljuvliga ord! Det låter sååå härligt att du ändå är peppad att fortsätta och att kämpa på så gör det och kom ihåg att vi står här bakom dig och hejar på. Vi är ju team Gizmolina och vi håller ihop!
  Stor kram och en massa pepp från mig!

 14. MammaE says:

  Vet du, det finns ingen på hela nätet som är så genuint fin, äkta och inspirerande som du är. Dina inlägg är uppmuntrande och får mig ofta att inse att livet och vardagen är en fest ifall man vill det. Du sätter fokus på rätt saker i livet enligt mig. ♡ Många kramar från mig i Kiruna som verkligen vill att du fortsätter blogga och inspirera.

 15. Bodil says:

  Håper virkelig du fortsetter å blogge. Du gir meg så mye inspirasjon med dine fine blogginnlegg. Følger bare 3 blogger og din blogg var den aller første jeg startet å følge. Jeg oppdaget deg da du var på Cala Mesquida med Ving. En av våre favoritt plasser på Mallorca

 16. Lotta says:

  Läser din blogg varje dag och har gjort i många år. Du är så inspirerande i ditt tänk och i dina bilder. Älskar att följa dig i din vardag och till fest. Och dina resor. Tusen kramar!

 17. Elisabeth says:

  Älskar ditt sätt att positivt peppa både dig själv och dina läsare!
  Keep up the good work!
  Kram <3

 18. elin says:

  Håper du ikke slutter å blogge. Du må dyrke ditt særpreg, det er det vi lesere liker! Et lite tips til deg er å oppdatere teksten i venstre marg der det står at du bor i Oslo og at Johanna er 6 år. En oppdatert tekst (evt fjerne den?) vil kanskje gjøre at samarbeidspartnere skjønner at du gjør en stor jobb med bloggen og at du absolutt er en samarbeidspartner å satse på.
  Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *