I L.O.V.E. VIPPE EXTENSIONS.

10985450_10152803589005796_7480229323915572697_n

Snapshot runt kl.14. Nya fräscha vipper från Pille Joosep Studio.

Åh som jag älskar mina vippe extensions och nu har jag precis varit och fått fräscht påfyll / refill inför stundande festligheter. Men alltså h.u.r. pinsamt är det inte då hon säger att jag har pratat för fullt hela timen….?!?  Jag somnar alltid då jag ligger där och idag så har jag med andra ord pratat i sömn / snarkat.  Jag dör….!  P.i.n.s.a.m.t. deluxe!  Men, men, kan bara gilla läget och kryssa fingrarna för att jag inte sa något hemligt… 😉 Och du, om du vill slippa mascara kladd till sommaren så kan jag varmt rekommendera dig att fixa vipperna! Jag går till en underbart söt tjej hos Pille´s salong på Frogner som jag tyvärr inte husker namnet på… men om du frågar vem jag går till så vet de!

Nu är det inte länge till hjärtat kommer hem från skolan (var förbi där på väg hem tidigare men hon hade kör övning på AKS  så hon kunde tyvärr inte bli med mig då)  Oj, då man talar om trollen! Nu ringde hon och sa att hon går hemåt så då ska jag ta på mig mina Hunter (det spöregnar) och gå ut och möta henne på vägen.  Sen blir det hamburgare på oss här hemma innan vi ska ut och fixa ärenden, Johanna ska bl.a. till frisören och bli sommarfin på håret.

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I L.O.V.E. VIPPE EXTENSIONS.”

 1. Ida says:

  Gud det så deilig ut 🙂 hva slags vipper bruker du? Volum vipper? Hvor lange er de du har? Jeg bruker briller på jobb så vil ikke ha noen som blir for lange med tanke på brille bruk 🙂 hehe

 2. elin says:

  Så fint! Skulle ønske jeg hadde tid og råd 🙂

 3. CamillaB says:

  Jag har också bokat tid för min första fransförlängning! Jag funderar på hur långa jag ska göra, hur långa är dina? Jag har ganska korta fransar så jag är rädd att det kommer se konstigt ut..

  Kram Camilla

 4. Anna says:

  När ska du släppa sin nyhet? Vart går flyttlasset?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *